Szekeres Viktor

A TV2 sztárja lesz Okoska hangja a Hupikék törpikék 3D-ben

Augusztus 25-én kerül bemutatásra a Hupikék törpikék 3D, a magyar szinkronban Törpillának és Okoskának két magyar sztár kölcsönzi a hangját: Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán.

Augusztus 25-én bekékülnek a magyar mozik, s ehhez már javában folynak a Hupikék törpikék 3D szinkronmunkálatai - Aprajafalva egyetlen hölgytagjának, Törpillának Szinetár Dóra kölcsönzi a hangját, a szemüveges tudóstörpnek, Okoskának pedig Bereczki Zoltán. Mindketten az Operett színház színészei, azonban míg Szinetár profi szinkronszínésznek számít, addig férj meglehetősen ritkán szokta hangját kölcsönözni filmekhez, sorozatokhoz. Szinetár Dóra természetesen a filmben elhangzó törpdallamok eléneklésébe is be fog segíteni.


A népszerű kék törpöket most először láthatjuk a mozivásznon élőszereplős filmben. Hőseink egy véletlen folytán otthonuktól egy nagyon távoli helyre kerülnek: New Yorkba. Törpapa, Dulifuli, Ügyifogyi és többiek az emberek világában próbálnak boldogulni, kisebb nagyobb akadályokkal megküzdve. Persze életük New Yorkban sem lesz csupa játék és mese, hiszen Hókuszpók oda is követi őket. A Hupikék törpikék 3D augusztus 25-től látható a hazai mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    Igen, de nem erre gondoltam. Az enyhén szarkasztikus, 3 képkockában ütős képregényből csináltak egy másfél órás tipikus kutyás-macskás gyerekfilmet. Annyi erővel bármilyen kutyáról-macskáról is szólhatott volna, kb. annyi köze lett volna hozzá.
  • zetortraktor #6
    Garfield a modern világban él. És gondolom azért teleportálnak a modern világba, mert ilyen még nem volt. Vagy volt, nem tudom, de ennek általában örülni szokás. Végre nem a béna, unásig ismert sztorik lesznek.
  • Zombee #5
    Megcsúfolás, mert az édeskevés, ha jól néz ki. Viszont mi a szarért kell mindenkit a modern világba teleportálni mindig? A Garfield-ot is úgy cseszték el, hogy totál mást csináltak belőle, mint ami.
  • xido #4
    Én azt bírtam volna,ha tisztelet jeleként rajzfilmként indítják,mint annak idején a Disney a Bűbájt..aztán lenne itt is ilyen elvarázslós teleportálós dolog és így kelne életre Hókuszpók is,meg a törpök...mondjuk kíváncsi leszek Haumann helyett kit képzelnek a jóval fiatalabb Hank Azariához...
  • tmk #3
    Ki kiváncsi arra hogy mit művelnek New Yorkban? Miért nem játszódik már az egész akkor rögtön a Marson? Elférne még ott ET is.

    Az meg megint egy más dolog hogy egy egész generáció Cseke Péter hangján hallgatta okoskát, Törpilláról nem is beszélve.

  • kalapos01 #2
    Nem tűnik megcsúfolásnak. Remekül néz ki, a karakterek ugyanolyanok, eszembe sem jutott, hogy ennyire jól meg fogják csinálni. Ettől még lehet pocsék a sztori.
  • Etinger #1
    Tarantino az eredetiben Okoska hangja. Ettől függetlenül remélem bukik a film, mert az ilyen megcsúfolása az eredeti meséknek sosem vezet jóra. Azzal nincs gond, hogy film született belőle.. de az, hogy pont így..... kár értük :/