Szekeres Viktor

Megérkezett az év eddigi legjobb filmelőzetese

Vita nélkül állíthatjuk, hogy a Tinker, Tailor, Soldier, Spy első előzetese remekbeszabott lett, köszönhetően a jólszerkesztettségnek, valamint Danny Elfman muzsikájának, amit a Farkasemberhez szerzett.

Felkerült a netre Tomas Alfredson új filmjének, a Tinker, Tailor, Soldier, Spy-nak az első, nemzetközi előzetese. Cseppet sem meglepő, hogy a svéd rendezőre lecsapott Amerika, hiszen az Engedj be! az elmúlt évek legjobb horrorfilmje volt, melynek ráadásul az amerikai feldolgozása is ott van a legjobb horrorok között. Alfredson ezúttal is regényadaptációt készített, mely feldolgozás is egyben.


A Tinker, Tailor, Soldier, Spy John Le Carré 70-es években írt regénye alapján készült, a könyvet idehaza Az áruló címmel adták. Ugyancsak a 70-es években egy 7 részes tévésorozat is elkészült a kémregény alapján. Az új verzióban, mely Amerikában november 18-án kerül bemutatásra, olyan színészeket láthatunk a fontosabb szerepekben, mint Gary Oldman, Ciaran Hinds, Jared Harris, Colin Firth, Tom Hardy, Benedict Cumberbatch, Mark Strong és Svetlana Khodchenko.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Trailer: legjobb? Ugyan.
    Film: egyértelműen jó lesz!
  • chase #3
    Tényleg jónak ígérkezik, várós!
  • Rage47 #2
    vicces cím ismét:D
  • Magiszter #1
    Enyhe túlzást vélek felfedezni a cikk címében... Jó előzetes, de messze nem a legjobb... ah már értem... Szekeres Viktor megint ráharapott valami filmre :D