Szekeres Viktor

Mindent beleadtak a Harry Potter legutolsó előzetesébe

Még egyszer utoljára Harry Potter-előzetest készített a Warner, s megpróbált mindent beleadni, hiszen több film nem készül a fiatal varázslóról. De ki tudja, talán az univerzum még tovább élhet.

Ennek is eljött az ideje, megérkezett a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész (Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2) utolsó előzetese. A nyolcadik Harry Potter-film, mint ahogy az a címéből is látszik, a hetedik regény második felét fogja feldolgozni, ráadásul első alkalommal teljesen 3D-ben, már persze azoknak, akik kiadnak egy kicsit több pénzt azért, hogy láthassák a konverziót - a többieknek természetesen a hagyományos 2D-s változat is megtekinthető lesz.


Persze már most sokan rebesgetik azt, hogy Harry Potter esetleg tovább fog élni valamilyen formában, hiszen J.K. Rowling egy titokzatos honlapon jelzi, hogy talán még nincs vége a sagának, legalábbis erre utal a lap címe, a "Pottermore". Persze arra mérget lehet venni, hogy a jelenlegi főbb szereplők, Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint már nem fog több HP-film főszerepet vállalni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Érdemes elolvasni a háttértörténeteket - le fogsz hidalni.
  • Slipper #5
    Hát a filmek egyenként nem hoztak többet bármi másnál, sőt... 8 filmnek együtt (pláne hogy a világ egyik legsikeresebb könyvsorozatából készült) nem nehéz sok pénzt összehoznia. Mindenesetre én szeretem a HP univerzumot, a filmek között voltak nagyon gyengék (3, 7/1), de jók is, és szerintem ez a befejező rész is jó lesz.
    ,,ennyiből egy Dragonlance vagy Diablo mozit is ki lehetne hozni." ÁMEN
    mit nem adnék egy jó Diablo filmért, persze csak úgy, hogy a Blizzardosok csinálják a storyt hozzá.
    Blas109 : hogyne lett volna, egy egész mitológiát felépítetek a játékokra, melyhez foghatót nem nagyon láttam még!
  • Kaliki #4
    Tudod ha valamit leszarozol amit több pénzt hozott összesen mint bármi más lehet benned van a hiba
  • Blas109 #3
    Diablo? annak volt története azon kívül h mászkálj körbe erősödj és a végén öld meg a főgonoszt?
  • vato loco #2
    Én csak azt sajnálom hogy ennyi pénzt és technikát elpazarolnak egy ilyen szarra, miközben ennyiből egy Dragonlance vagy Diablo mozit is ki lehetne hozni.
  • FoodLFG #1
    Az előző részt még nem is láttam, de egyébként sem vagyok már nagyon képben, hogy mi történik itt. Egyszerre kéne megnézni az összes filmet.