Szekeres Viktor

A Három testőr 3D is plakátot kapott

Paul W.S. Anderson a Resident Evil-filmek után úgy döntött, hogy stílust vált és egy kosztümös produkcióban próbálja ki magát. A Három testőrnek megérkezett az első plakátja.

Stílusos plakátot kapott Paul W.S. Anderson új filmje, a Három testőr (The Three Musketeers), bár azt, hogy jól sikerült-e vagy sem, mindenki maga eldönti. Az Amerikában október 14-én bemutatásra kerülő, 3D-ben forgatott filmben nem lesznek túlságosan ismert nevek, bár a nézők valószínűleg a legtöbb színésszel találkoztak már más produkciókban. Róluk van szó: Logan Lerman, Milla Jovovich, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Mads Mikkelson, Gabriella Wilde és Juno Temple, valamint kisebb szerepekben két nagyágyú: Orlando Bloom és Christoph Waltz

Az Alexandre Dumas története alapján készült kosztümös akciófilm magyar premierjéről egyelőre még nincs hír, de mivel itthon mind az amerikai, mind az európai adatokat meghaladja a 3D-s filmek közönségaránya, így szinte biztos, hogy a hazai mozik is be fogják mutatni a Három testőrt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tmk #11
    Gagyi lett ez a plakát, nem illik a filmhez...akkor tudnám elképzelni ezt a plakátot ha követni a film a kor fegyvereit.
    Nekem a trailer sem tetszett, nem is fogom megnézni
  • m minnifield #10
    waltz gusztustalanul hatalmas volt hans landaként, mikkelsen nagyon jó színész, miattuk érdemes lehet egy nézésre. csak a trailerben az a léghajó...
  • lamella #9
    Cristopher Waltz és Mads Mikkelson miatt mindenképpen jó eséllyel indul nálam a film. Nekem a plakát is bejön.
  • Axlkenobi #8
    Érdekes a plakátokon látható (plusz még a cikkben felsorolt) neveket/arcokat mind tudom társítani minimum egy filmhez, sőt.

    A filmet pedig nagyon várom. Dumas regénye az abszolút kedvenc könyvem, s bár az előzetes alapján nem sokban fog ez az adaptáció sem hasonlítani rá, az alapötlet és a karakterek már elegendőek ahhoz, hogy szórakoztató, minőségi kalandfilmet kapjunk.

    Valaki lentebb szóba hozta a '93-as Disney-féle verziót, nekem máig egyik nagy kedvencem az a film. Szerintem a mostani tizenéves nemzedék számára Anderson filmje olyan lesz, mint anno az enyémnek a már említett '93-as film. A történet modern felfogású átdolgozása, igazodva a kor szelleméhez.

    A végeredmény még persze bármilyen lehet, de a szereplőgárda és az előzetes számomra meggyőző.

    Viszont amiben biztos vagyok, hogy a 2001-es A Muskétás című borzalomnál rosszabb semmiképp sem lehet. Szerintem az az egyetlen adaptációja a regénynek, ami konkrétan iszonyú gyenge. Tim Roth nélkül még egyszer se lehetne végigszenvedni azt a filmet.
  • kropotkin #7
    Mads Mikkelsen mint ismeretlen név :)
    Legalább nevetve kezdem a napot.
  • Zombee #6
    1. Tetszetős plakát.
    2. Ki a tököm az a Cristopher Waltz?
    3. Milla Jovovich annyira nem csalogató.
    4. Orlando Bloom sótlan, unalmas figura.
    5. Eddig is volt majdnem évtizedben 3 testőr mozi a mozgókép feltalálása óta.
  • Al Ashrad #5
    És ha egyetlen ismerős arcot sem látsz, kedves endrev, akkor az téged minősít. Milla Jovovich, Orlando Bloom, vagy Cristopher Waltz úgy gondolom jól felismerhető.
  • Al Ashrad #4
    Igaza van Winnie-nek. Az előzetes alapján pont azt mondtam pár napja egy ismerősömnek, hogy ez nem egy szokványos 3 testőr film lesz. Az előzetes alapján inkább a Sherlock Holmes féle akció filmre hajazott, mint mondjuk a Stephen Herek által rendezett Disney változatra.
  • winnie #3
    ha valakinek ez a szíve-vágya, hogy megcsinálja a saját verzióját, akkor hadd csinálja, miért zavar? színházban is számtalanszor színpadra állítják a lear királyt. vagy a rómeó és júliát. ha pedig láttad a mostani vígszínházas rómeó és júliát, akkor tudod, hogy még ilyen esetekben is, ahol kötött a szöveg, mennyire kreatív lehet egy alkotási folyamat. sőt, leginkább az ilyen helyzetekben kellenek az ötletek.

    nyilván azt az előadást nem azért rendezte meg eszenyi, mert nem volt ötlete, hanem éppen azért, mert volt ötlete. lehet, hogy itt is voltak új ötletei a készítőknek. és persze az is lehet, hogy nem és béna lesz. de egy ilyen sztoriba szézféle új dolgot lehet cseppenteni.
  • endrev #2
    Egyetlen ismert arcot sem látok (de talán azért, mert festmény..?). De miért kell már megint újradolgozni? Egyetlen új ötlet sincs a tarsolyban? Ez szánalmas.