Szekeres Viktor

Újabb nagyágyú a Dexter 6. évadban

Edward James Olmos is benne lesz a legújabb Dexter-évadban, bár aki arra számít, hogy egy gonosztevőt fog alakítani, az valószínűleg csalódni fog. Persze a sorozatban bármi megtörténhet.

Colin Hanks és Mos után újabb színészt szerződtettek a Dexter 6. szezonjába a készítők. Ezúttal nem mást, mint azt az Edward James Olmost, aki nem is olyan régen még a Csillagközi rombolóban játszotta William Adamát. A scifisorozatot követően a színész mindössze egy New York-i helyszínelők epizód mellékszerepében volt látható a tévében, valamint szerepelt a Zöld Darázs című mozifilmben is.


A Showtime közleménye szerint Olmos az évad majdnem mindegyik részében szerepelni fog és egy karizmatikus és nagytudású egyetemi tanárt fog alakítani, aki vallásos tantárgyakat oktat. A Dexter hatodik szezonjának a forgatása ma kezdődik el Los Angelesben, a premierre pedig a tervek szerint ősszel kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #4
    Helyes, EJO-t bírom. Tetszik, hogy ilyen idősen is sokat foglalkoztatják, még mozifilmekben is feltűnik (pl Zöld darázs).
  • Mat666 #3
    Na ez jó hír szerintem ő egy nagyon jó színész.
  • edios #2
    jó hír, örömmel fogom nézni továbbra is:)
  • PetiX87 #1
    csak lenne már ősz