Szekeres Viktor

Búcsúplakátot kapott az utolsó Harry Potter-film

Július közepén kerül bemutatásra a Harry Potter várva-várt befejezése. A Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész ráadásul megkapta a befejezést jelző új plakátját is, melynek nemsokára érkezik a magyar verziója is.

A Warner Bros. Pictures pár órája mutatta be a netes közönségnek a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész (Harry Potter and the Deathly Hallows Part II egyik fő plakátját, mely természetesen azt tudatosítja a potenciális nézőkben, hogy az (egykoron) ifjú varázslótanonc kalandjai júliusban véget fognak érni. A Harry Potter-széria hetedik könyvének második feléből készült film 3D-ben, 2D-ben és IMAX 3D-ben is megtekinthető lesz. (Természetesen konvertált verzióról van szó, hiszen a film nem 3D-s és nem is IMAX-kamerákkal lett elkészítve.)

Az idő közben magát Harry Potter-házirendezővé kinövő, de egyébként teljesen jellegtelen David Yates filmje nagyszabású finálénak ígérkezik, hiszen a Jó és a Gonosz erőinek utolsó összecsapásáról kerül sor benne, és ember legyen a talpán, aki meg tudja tippelni, hogy Harry-ék vagy a rosszfiúk kerülnek ki győztesen mindebből. Ahogy a plakát is mondja: "Minden itt végződik.". A premierre Amerikában július 15-én, idehaza július 14-én kerül sor.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!