Szekeres Viktor

Látványos előzetest kapott a 300-ra hajazó Halhatatlanok

Bennfentesek szerint a Halhatatlanok lesz az a film, ami a gyengére sikeredett A titánok harca akart lenni. Ráadásul a filmet olyan rendező készítette, akinek eddig az összes munkája élményszámba ment.

A Relativity Media pár napja bemutatta a 2011. november 11-én 3D-sre konvertálve bemutatásra kerülő, görög mitológián alapuló Halhatatlanok (Immortals) első előzetesét, melyből megállapíthatjuk, hogy látvány terén nem fog elvérezni a film. Ezt persze már akkor lehetett tudni, amikor kiderült, hogy Tarsem Sigh fogja készíteni, akinek eddigi filmjei (A sejt, zuhanás) igazi vizuális orgiával voltak egyenértékűek.


Az új Superman, Henry Cavill, Freida Pinto és Mickey Rourke főszereplésével készült Halhatatlanokat a stúdió is úgy reklámozza, hogy a 300 készítőinek új filmje lesz, amiben van is némi igazságtartalom, hiszen Zack Snyder filmjének pár producere valóban dolgozott ezen az alkotáson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #5
    Na, akkor jelenik meg, mikor a Skyrim ... ráadásul a megjelenés dátuma ugyanazzal a megoldással van kiírva a végén, mint annak a tarilerében :)
  • Murder3 #4
    na végre egy görög mitológiai film:D
    akkor várós:)
  • bino512 #3
    nem iss rox=)
  • OliApa #2
    Klassz vót eddig... :)
  • BlagaSG #1
    Hát... Én nem estem hasra az előzetestől, mindenesetre a filmet várom.