Szekeres Viktor

Transformers 3: Ilyen Optimus fővezér akcóban

Michael Bay egy sajtóeseményen készségesen beszélt harmadik robotos filmjéről, a Transformers: Dark of The Moon-ról, ráadásul egy új, Optimus fővezért ábrázoló promóciós képet is bemutatott.

Amerikában július elsején, de Magyarországon már június 30-tól látható lesz az új robotos akciófilm, a Transformers: Dark of the Moon, melynek teljes előzetese április 28-án kerül a mozikba és a netre. A ComingSoon.net amellett, hogy elbeszélgetett Michael Bay-jel, a film rendezőjével, egy új képet is megmutatott az akciókész Optimus fővezérről. (Érdemes nagyobb felbontásban megnézni.)

Klikk ide!

A rendező a robotokról beszélve elmondta, hogy a harmadik Transformers-filmben még mélyebbre hatolva próbálják feltárni azok személyiségeit. Emellett fény derül arra is, hogy milyen a robotok hierarchiája, valamint, hogy mi is történik a Cybertron bolygón. A rajongókat megnyugtatandó Michael Bay megerősítette azon pletykákat is, hogy a Transformers 2 borzalmas iker robotjai nem fognak szerepelni a filmben. Akad ugyan két karakter (az egyik új), akik vicces módon fognak feltűnni a film elején, de utána sokkal fontosabb szituációban jelennek majd meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • aresz96 #3
    A transformers 1 be volt gyerekük a csajjal az meg hova lett a 2 részben??
  • Chocho #2
    "Akad ugyan két karakter (az egyik új), akik vicces módon fognak feltűnni a film elején, de utána sokkal fontosabb szituációban jelennek majd meg."

    Igen. Szemvitviki és az új ribije.
  • A6 Intruder #1
    Egyrészt örülök, hogy az a két sztereotip értelmi fogyatékos robot nem szerepel (bár elnéztem volna, ahogy cafatokra robbannak), de másrészt kár, hogy attól a kis lább*szó Vilitől már nem lehetett megszabadulni. Viszont én már nagyon kíváncsi vagyok a Kibertronra, de van egy olyan érzésem, hogy teljesen ugyan úgy fog kinézni, mint a meteor az Armageddonban.