Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Transformers 3 zenéje a Linkin Park-tól

Ismét a Linkin Park fogja szolgáltatni az éppen aktuális Transformers-mozifilmhez az egyik betétdalt. Az együttes a What I've Done és a New Divide után most az Iridescent című számot találta megfelelőnek a filmhez.

A Linkin Park nevű együttes honlapján pár napja megjelent hírre minden bizonnyal a filmrajongók is felkapták fejüket, ugyanis az arról szólt, hogy Michael Bay pár hónapja ismét felkérte a bandát arra, hogy kölcsönözzék egy dalukat a mozikban június végétől megtekinthető Transformers: Dark of The Moon-hoz. A hír szerint a felkérést követően a Linkin Park szinte azonnal az Iridescent című szám mellett döntött, mely élő koncertjeik során mindig is rajongói kedvenc darab volt.


A filmhez az Iridescent-ből egy valamivel rövidebb verzió készült el, melynek a videóklipjét John Hahn rendezte. A Linkin Park az első Transformers-filmhez a What I've Done-t adta el a készítőknek, míg a második részhez a New Divide-ot.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • salaxx #8
    nekem is hatalmas kedvenc volt a linkin park, az one step closer ota...egeszen az mtm-ig. Valoban elkurvultak.....rengeteg szamuk ilyen amen es halleluja stilus....sztem vmi szekta (vagy sectoid) is lehet a hatterben. Elpuhultak....amugy fogadtam volna, hogy nem kapjak meg a T3-at pont ez a semmilyen stilusvaltas utan.
    Ugyhogy marad a rise against! A kezdeti albumhoz kepest azert letisztultak, de meg böven pörgösek maradtak es kiegyensulyozott szinvonal. Az utobbi 3 albumon mind1iken van legalalabb 6-7 jo szam, azokbol 3-4 nagyon jo, 1-2 meg tökeletes :)
  • Bhalage #7
    igy vna a qwerty nagoyn biztato volt !!! a lemez meg egy ÚÚÚÚÚÚÚ kuka
  • Bhalage #6
    mai napig bentvan a kocsimban a live in texas,
    a MtM-nál elkezdtek zuhanni a picsaba, ez a szam is a TF3hoz szintén egy igen híg fostaliga lett gratulálok.

    elkurvultak elpuhultak nemgyengén, ahogy előttem szólták..
  • Guren #5
    a Meteora is jó lett. sőt, a Minutes To Midnight előtt is jött ki egy jó szám. amikor ezt meghallottam, azt hittem, hogy jó album lesz. tévedtem.
  • Guren #4
    elkurvult.
  • zetortraktor #3
    Így van, csak ez éppen a LP-ra nem igaz. Az előző két dal sem az első lemezről volt, az LP jó ideig szolgáltatta a slágereket, minden albuma no.1 volt, az elsőt kivéve, szóval kevered másik együttessel. Nem mintha bejönne az efféle zene vagy az LP, de ők mamutok.
  • nessboth #2
    Mindenki tudta akkor, hogy az az egy lemezük lesz "jó" utána mélyrepülés. Ilyen volt a NU metal korszak, egyslágeres rockerek...
  • A6 Intruder #1
    Na jó, akkor kimondom azt, amit mindenki gondol: ez a dal egy izzadtságszagú tucat szám, az előző két betétdalnak a nyomába se érhet. Mi lett azzal a csapattal, amelyik kiadta a Hybrid Theory-t?!