Szekeres Viktor

Itt van Roland Emmerich új filmjének előzetese

Roland Emmerich katasztrófafilmjei után egy nagyszabású középkori thrillerrel jelentkezik. Az Anonymousban azt kutatja, hogy vajon tényleg William Shakespeare írt a neki tulajdonított műveket.

A Columbia Pictures a netre is felpakolta Roland Emmerich új filmjének, az Anonymousnak az első előzetesét. A katasztrófafilmjeiről és nagyszabású produkcióiról ismert rendező (2012, Holnap után) új filmje Erzsébet királynő korának Angliájában fog játszódni és a középpontjában Shakespeare fog állni, aki a közvélekedéssel ellentétben lehet, hogy életében nem írt egy sor drámát vagy szonettet.


A jórészt brit színészekkel forgatott film főbb szerepeiben olyanokat láthatunk, mint Rhys Ifans, Vanessa Redgrave, Joely Richardson, David Thewlis, Xavier Samuel, Sebastian Armesto, Rafe Spall, Edward Hogg, Jamie Campbell Bower és Derek Jacobi. Az Anonymus magyar bemutatójának dátumáról egyelőre még nincs hír, de azt már lehet tudni, hogy Amerikában szeptember 30-tól lehet kibogozni a rejtélyt a multiplexekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blessyou #4
    Azért ne feledjük, hogy ugyan mostanában katasztrófafilmeket rendezett az ipse, de az eredeti Csillagkapu filmet is neki köszönhetjük, ami szerintem egy egyáltalán nem rosszul sikerült alkotás (ezt jól megaszontam).
  • Barakukk #3
    Én bízom benne, hogy legalább két templom vagy vár elpusztul benne. Egyébként a cikkben helytelenül említik az egyik filmjét, ugyanis Holnapután egyben van hivatalosan.
  • Magiszter #2
    Eh. Ez alapján még nincs kizárva hogy "katasztrófa"-film lesz
  • adler30 #1
    Na az öreg Roland biztos kifogyott a bolygóelpusztításos ötletekből.Lehet ez szarabb lesz,és visszasírjuk a katasztrófáit