Szekeres Viktor

Jennifer Garner lesz az új Miss Marple

A Disney nem viccelt, amikor azt állította, hogy modern környezetbe fogja helyezni Agatha Christie viktoriánus Miss Marple történeteit. A mozifilm ugyanis a jelenben fog játszódni és Jennifer Garner lesz a főszereplője.

A tegnapi első hírek még csak arról szóltak, hogy a hollywoodi Disney stúdió megpróbálja feldolgozni Agatha Christie népszerű Miss Marple történeteit mozifilmes formában, mégpedig úgy, hogy modern környezetbe helyezik a sztorikat. Nemsokára azonban az is kiderült, hogy nem csak a mában játszódó történetek fognak újdonságot jelenteni az eredeti könyvekhez képest, hanem a főhősnő karaktere is, hiszen az nem vénkisasszony lesz, hanem éppen ellenkezőleg, egy fiatalos nő.


Az új Miss Marple a hírek szerint ugyanis nem más lesz, mint Jennifer Garner, aki annak idején az Alias című akciósorozattal tett szert világhírnévre, majd később a mozinézőkkel, mint Elektra ismertette meg magát. A színésznőt ma már csak inkább Mrs. Ben Affleckként emlegethetjük, de az új szerep talán vissszautat jelenthet a hollywoodi sztárok közé. (Ugyanis valószínűleg a nemsokára bemutatásra kerülő Arthur című komédia erre nem lesz alkalmas.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #4
    na várjatok csak, lesz még itt charlie chan eddie murphy is...
  • cstommy #3
    Szerintem Poirot-ot pedig játszassák el mondjuk... Ashton Kutcher-el XD
  • winnie #2
    ezért készült két tucat agatha christie-alapú mozifilm? köztük nem egy zseniális? egyébként sem értem a logikát: egy 84 perces tévéfilm kontra egy 120 perces mozifilm esetében éppen azt kellene mondanod, hogy mozifilmre született a műfaj.
  • Laza #1
    És ki fogja ezt moziban megnézni? Ezek szándékosan TV filmek, mivel inkább történetmesélés, részletes cselekménykibontás, elemzés az egész, mint pörgős krimi. Hogy akarnak ebből mozifilmet? Meg hogy akarják a kotnyeleskedő öregasszonyt fiatalra cserélni? Ráadásul pont JG-re ...