Szekeres Viktor

Ilyen lett a Transformers 3 új robotja, Sentinel fővezér

A Transformers: Dark of The Moon készítői a nemsokára megjelenő új előzetes érkezése előtt tovább csepegtetik az infókat. Ezúttal hála az Empire magazinnak lehullt a lepel Sentinel fővezérről, s egy új Álcáról.

A jó pár újságárusnál idehaza is kapható Empire filmes magazinnak köszönhetően megérkezett a Transformers: Dark of The Moon (még mindig nincs a filmnek hivatalos magyar címe) egyik új főszereplő robotjának első hivatalos, filmbéli fényképe. Sentinel Prime-ról, azaz Sentinel fővezérről van szó - a képek pedig a Transformer World 2005 üzenőfalának köszönhetőek. Sentinel fővezér a hivatalos leírás szerint afféle nagy testvére és mentora az Autobotok vezérének, Optimus fővezérnek.

Klikk ide! Klikk ide!

Az Empire cikkeiből az is kiderült, hogy a magát Ferrariként álcázó új Álca nem más, mint egy Dreadbox nevű robot. És Michael Bayék ígérete szerint még közel sem szivárgott ki minden információ és minden kép az új robotszereplőkről, így bőven várható még meglepetés június 30-tól, amikoris a UIP-Duna Film bemutatja idehaza a filmet - 3D-ben, természetesen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • A6 Intruder #15

    Szentinel Fővezér (akciófigura) bemutatása.
  • Picizöldfül #14
    Nem találtam olyan forrást angolul mi szerint Dreadbox álca lenne,úgy tudtam hogy a Ferrari Italia Autubot lesz..hisz a chicagos felvételeken állandóan Bumblebee-Optimus-Sideswipe-Ratchet-Ironhide oldalán volt/konvojban haladtak..de meggyőzhető vagyok ha van ellen példátok:)
  • A6 Intruder #13
    Na jó, ezen már ne vesszünk össze, béke!
  • Loverman #12
    Te most komolyan nem érted? Még jó hogy magyar 8 éves gyerekeknek leírják kiejtés szerint. Attól még az eredeti neve Optimus, és semmi szükség arra hogy magyarosítsák.
  • A6 Intruder #11
  • A6 Intruder #10
  • zetortraktor #9
    Igen. És Szentinel fővezért is kérjük! Annak meg csak örülhetünk, ha új robotokat találnak ki, nagyon helyes.
  • A6 Intruder #8
    Hoppá most jut eszembe! A korábbi filmeknél is a készülődés közben is kódneveket adtak az egyes szereplőknek. Így lett Brawl (Huligán)-ból Devastator (Pusztító) és Skipjack-ből Rampage (Dühöngő). A probléma csak az, hogy erről később megfeledkeztek és egy robotnak a végén két neve lett. Lehetséges, hogy ennek a Dreadbox-nak is lesz még új neve, mondjuk Zsákutca (Dead end), akárcsak a Nascar robotoknak (Wreckers - Roncsolók).
  • Mcsiv #7
    de gondolom feltünt, hogy nem is magyar, bármennyire is szeretnéd:)
  • A6 Intruder #6
    Nem ez lenne az első eset, a korábbi filmekben is volt hasonló. Komolyan nem értem, több száz, vagy ezer robot közül választhatnának szereplőket, de ehelyett újakat találnak ki. Tényleg nem értem, hogy ennek mi értelme.
    Ó és még valami. Tudom, hogy ez kekeckedésnek tűnhet, de nem lehetne Optimusz nevét "sz"-szel írni és ne "s"-sel a végén. Ő ugyanis nem római ;) Sok helyen találkoztam már ezzel a "hibával".