Szekeres Viktor

James Cameron 2015 után készíti el a Battle Angelt

James Cameront 4-5 évig az Avatar két folytatás fogja lefoglalni, így a tervezett Battle Angelre egyszerűen nem jut ideje. Azonban a projekt olyannyira a szívéhez nőtt, hogy nem akarja más rendezőnek átadni.

James Cameron az elmúlt napokban jóval beszédesebb volt, mint szokott, hiszen a bemutatás előtt álló Sanctum 3D sajtókörútján vett részt, producerként minden lehetőséget megragadva, hogy promotálja pártfogoltja, Alister Grierson új víz alatti filmjét. A rendezői rajongóinak örömére pedig az újságírók nem csak a Sanctummal és az Avatar 2-vel kapcsolatban kérdezgették, hanem a további projektjeiről is.

Természetesen a legnépszerűbb téma Cameron régóta dédelgetett adaptációjának terve, a Battle Angel Alita volt, s mint kiderült, a türelmesen várakozóknak újabb pár évet kell várnia. A rendező elmondta a Collidernek, hogy "Az elkövetkező 5 évben nyilván nagyon elfoglalt leszek az Avatar 2. és 3. részével, így fontolóra kellett vennem, hogy másik rendezőnek adom át a Battle Angel Alitát. Majd ismét belém hasított, hogy túlságosan is közel áll a szívemhez, nem adhatom át másnak. Annyira gazdag a világa." Cameron válaszát azzal fejezte be, hogy tervei szerint úgy adaptálná a népszerű mangát, hogy fogná az alapsztorit és az első négy füzet egyes elemeit felhasználva készítené el a forgatókönyvet. (Például a Motorball is helyet kapnak a 3-4. részekből.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #4
    Pedo-robo-porno?
    Nem az én műfajom.
  • Hoz_Hun #3
    Én megcsinálnám Alitát... és Cameron Battle Angel filmjét is szívesen megnézném. :)
  • Griphons #2
    Inkább hagyná a fenébe az avatárt, és megcsinálná az Alitát... mármint a filmet :)
  • NEXUS6 #1
    A Zavatár rebút mikorjön!?