Szekeres Viktor

Natalie Portman szexelős filmje mindent visz

Amerikában Natalie Portman végképp a csúcsra ért, hiszen két filmje is benne van a legnézettebb 10 produkciók között, ráadásul a következő hónapokban további három filmje kerül a mozikba.

A hétvégén meglepetésre a Csak szexre kellesz (No Strings Attached) című romantikus komédia volt a legsikeresebb Amerikában. Az alig 25 millió dollárba kerülő film 3000 moziban 20 milliós bevételt produkált, amivel megszerezte az első helyet a 18 millió második Zöld Darázs előtt. Ez azért is fegyvertény, mert mostanában a romantikus komédiák várakozás alatt teljesítettek, Amerikában a nálunk remekül szereplő Szerelem és más drogok is megbukott. Nem is volt, hogy a Paramount stúdió előzetesen nem bízott a sikerben.


Az pedig külön kiemelendő a filmmel kapcsolatban, hogy egy eredeti forgatókönyv alapján született, hiszen Elizabeth Merriwether "black list"-es szkriptje, a Fuckbuddies szolgáltatta a film történetét. A projekt akkor indult be igazán, amikor Ivan Reitman cégének produkciójához aláírt Natalie Portman, ami a gyártási és finanszírozási folyamatot is felgyorsította. A hazai premierre február 10-én kerül sor, szinkronos formában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #6
    ...hát legalább őszinte ,dijazni kéne
  • smaszi #5
    Bocs de tudom mire gondolt, én a megnyilvánulását nem díjazom!!!
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Szerintem arra gondolt, hogy a hölgy a valóságban várandós kismama. Mert az.
  • yossarian14 #3
    Portman-féle leszbijelenet a Fekete Hattyúból: http://video.xnxx.com/video783044/natalie_portman_and_mila_kunis_black_swan
  • smaszi #2
    "...bár most már jól telerakták."

    Ez az utolsó pár szavacska minden elmond rólad...
  • shenmuedc #1
    Hát arra (na jó másra is) nekem is kéne Portman kisasszony. bár most már jól telerakták.