Szekeres Viktor

Megvan az új Charlie angyalai tévésorozat első angyala

Charlie után az első angyalt is megtalálták a tervezett Charlie angyalai feldolgozáshoz. Az őszi indulásra tervezett tévésorozat terve az ABC érdeklődését keltette fel, így nemsokára elkészülhet a pilot.

Az ABC még nyáron felkérte Miles Millart és Al Gough-ot, a Smallville készítőit, akik azóta többek között az új és viszonylag gyorsan megbukó Melrose Place-sorozaton és a Hannah Montana-mozifilmen dolgoztak, hogy készítsék el a Charlie angyalai (Charlie's Angels) modernizált sorozatváltozatának pilotforgatókönyvét. A duó eleget tett a csatorna kérésének, az ABC-nek pedig tetszett a sztori, így megbízást adott a pilot leforgatására.

A tervek szerint ez a forgatás nemsokára kezdetét is veszi, így nem meglepő, hogy elindult a casting-folyamat, s az első angyalt már meg is találták. Annie Ilonzeh lesz az egyik állandó szereplője a szériának, ha az a pilot alapján érdekelni fogja az ABC-t. A tervek szerint a sorozat Miamiban játszódna és három dögös magánnyomozóról, Kate-ről, Abby-ről és Marisáról szólna, akik egy rejtélyes és vagyonos embernek dolgoznak. (Ő Charlie, akinek a hangja Robert Wagner lesz.) Ilonzeh Kate-et alakíthatja, az okos és sportos egykori rendőrt, aki mestere a harcművészeteknek.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bladesoft #4
    Cuki! :D
  • smaszi #3
    Jó, ebben igazad van, nyilván nem lesz sok köze az eredeti sorozathoz (nem is láttam), de én itt most általánosságban értettem, hogy tényleg nyakra-főre hozzák ki a régebbi vagy újabb filmek/sorozatok remake-jeit, amikkel nincs is gond, ha mondjuk úgy jó 10 éves az a sorozat vagy film és már kissé elfelejtődött...
    De azt magyarázd el légyszi, hogy egy most futó sorozatot (pl. Skins(szintén nem láttam)) mi értelme más országban, más kultúrában újraindítani, miközben a másik még bőven fut. Filmnél meg mondjuk a Tetovált lányt? Azt még láttam is. Mármint az "eredetit".
    Lehet, hogy már mások is mondták, de: talán kevés a jó ötlet/sztori, és inkább megvásárolják a jól bevált film/sorozat jogait, és vagy újragondolják, vagy majdnem egy az egyben újra leforgatják ugyanazt... A jegypénztáraknál meg majd eldől, jó döntés volt-e avagy sem.
  • winnie #2
    ény, de sorozatoknál, ha régi a célpont, akkor felesleges ezen kiakadni. ez csak egy brand, egy cím. 3 nő nyomoz, na bumm. nyilván sztoriban semmi köze nem lesz az eredetihez, annak nem lenne értelme.

    átvették az alaphelyzetet. az nem oszt, nem szoroz, csak egy fokkal könnyebb lesz eladni a közönségnek.
  • smaszi #1
    És itt is: feldolgozás feldolgozás hátán...