Szekeres Viktor

Itthon leszerepelt 2010 legszórakoztatóbb 3D-s filmje

A nézőket nem különösebben érdekelte Amerikában a Piranha 3D című horror, azonban a kritikusok nagyon szerették a filmet, 75%-ban pozitív vélemények jelentek meg róla. Itthon ugyancsak az érdektelenség volt jellemző.

Hiába kínált a Piranha 3D jó csajokat és patakvért, a nézőket, ki tudja, miért, de nem érdekelte a horrormenü, a csütörtökön bemutatott filmet Magyarországon vasárnap estig bezárólag mindössze 4911-en látták, ami 22 mozira vetítve bizony csak 223 jegyvásárlót jelent multiplexenként. Ezzel a film egyébként a hétvégi toplista kilencedik helyét szerezte csak meg.


Az első helyet a másik premierfilm, a Szerelem és más drogok kaparintotta meg, köszönhetően annak, hogy 27 804-en nézték meg az első hétvégén, ami 33 millió forint jelentett a forgalmazónak és a moziknak. a további dobogós helyezéseken az Üvegtigris 3 és az Utódomra ütök osztozott, előbbi már 227, utóbbi pedig 140 ezer nézőnél tart.


A hétvégén egyébként két decemberi premier is átlépte a bűvös 100 ezer nézős határt: a Narnia krónikái 3-nak öt, míg a TRON: Örökségnek négy hét kellett a hatszámjegyű nézőszám eléréséhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    "Akit érdekelt már rég megnézte!"

    akit meg nem érdekelt, az most nézte meg, ugye? mert feltételezed, hogy a mindenhol bukott film épp itthon lett volna siker, ha világpremier. jó.

    (a 3d-s aspektus miatt ráadásul sokan nem warezelték le azok közül, akiket érdekelt.)
  • funkyman #4
    Ezt meg fogom nézni.
  • Hoz_Hun #3
    Nem. Ez szimplán nem jó film. Szerintem a többséget már nem vonza a darálós, halas film. A csajok jók voltak...amíg el nem fogy(asztották) őket... a vér és az erőszek viszont kicsit túlzásba lett víve. Még egy ilyen típusú filmhez képest is.
  • Rolee83 #2
    Persze, mert ezt is több hónapos késéssel hozták be!! Szánalmas!! Aztán meg csodálkoznak a forgalmazók! Akit érdekelt már rég megnézte!
  • smaszi #1
    "Az első helyet a másik premierfilm, a Szerelem és más drogok kaparintotta meg, köszönhetően annak, hogy 27 804-en nézték meg az első hétvégén,"

    Köszönhető Hathaway kisasszony melleinek...
    Na jó, nyilván nem azoknak, ez csak egy rosszindulatú megnyilvánulás.
    Részemről full rendben a csaj, amiben eddig láttam, abban hitelesen alakított.