Szekeres Viktor

Jön az Oroszlánkirály 3D

A Disney stúdió bejelentette, hogy 2011-ben minimum 15 filmet fog Blu-ray 3D formátumban megjelentetni, köztük a jelen sikereit, a közelmúlt kedvenceit és a korábbi klasszikusokat is.

A Walt Disney Studios nyilvánosságra hozta 2011-es Blu-ray 3D terveit, melyek szerint legalább 15 filmet terveznek megjelentetni e formátumban. A bejelentett filmek között egyaránt akadnak klasszikusok és friss mozifilmek is, így egyrészt elkészül és forgalomba kerül például az Oroszlánkirály, valamint a Szépség és a Szörnyeteg 3D-sre konvertált változata, s persze az elmúlt hónapok egyik nagy sikere, az Aranyhaj és a nagy gubanc, valamint az ugyancsak elfogadhatóan szereplő Tron: Örökség is kapható lesz 3D-s Blu-ray lemezen.

A vásárlóknak fontos információ lehet, hogy a 3D-s Blu-ray kiadások mellé a kiadó a 2D-s verziót is becsomagolja, sőt több esetben a DVD-kiadást is. A fenti alkotások mellett számítani lehet a Volt, A Robinson család titka, a Rágcsávók, a Csodacsibe és a Tim Burton-féle Karácsonyi lidércnyomás felturbózott kiadására is. A megjelenéseket egyébként részben a Disney 2010-es Blu-ray 3D-sikerei (Alice Csodaországban, Step Up 3D és Karácsonyi ének) tették lehetővé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)