Szekeres Viktor

Egyelőre nem készül mozifilm a 24-ből

Lehet, hogy Jack Bauer mégsem mozivásznon int búcsút rajongóinak, mivel a Fox stúdiónak nem kellett a forgatókönyv, mely tovább vitte volna a CTU-ügynök kalandjait. A készítők valószínűleg újabb szkriptet írnak.

Az Entertainment Weekly értesülései szerint a 20th Century Fox visszadobta Billy Ray forgatókönyvét, mely a tervezett 24-mozifilmhez készült. A 24 című sorozat 2010-ben ért véget 8 évadot követően, s már jó pár éve szó van arról, hogy Jack Bauer kalandjai a széria végeztével a mozikban folytatódnának. Egyelőre azonban mindez csak terv marad.

Howard Gordon, a sorozat egyik producere elmondta, hogy maga a projekt így függőben van, de már beszélnek arról, hogy egy másik szkripttel megpróbálkoznának. Annyi mindenesetre biztos, hogy a film tervezett rendezője, Tony Scott találkozott Kiefer Sutherlanddal némi ötletelés céljából, azonban egyelőre konkrétumról nem lehet beszélni. A mozifilm egyébként, ha megszületik, nem valós idejű lenne, de a játékideje alatt 24 óra eseményeinek lehetnének tanúi a nézők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #4
    Remelem lesz mozifilm de orulnek ha sorozat is.....
  • skiryo #3
    Elég bénán lett vége az utolsó résznek..
  • Tower Guard #2
    Baszus, remélem lesz belőle film.
    Egyébként a 6. évad utáni átvezető filmet, és a 7. 8. évadot mikor akarják már leszinkronizálni? Nem ártana...
  • Eriongtk #1
    Pedig elképzeltem volna...

    24 - Fastlane
    "24 óra elmesélve, valós időben... 1.5 óra alatt!"