Szekeres Viktor

Az első kép a teljes törpcsapatról a Hupikék törpikék-mozifilmből

Megjelent az első kép a Hupikék törpikék-mozifilmben szereplő teljes törpcsapatról, melyről az is kiderül, hogy a jól ismert kék apróságok mellett lesz egy teljesen új karakter, akit a film kedvéért alkottak meg.

A ComingSoon.net újabb promóciós képet kapott a Columbia Pictures nyári nagy durranásnak tervezett filmjéről. a Hupikék törpikék 3D-ről (Smurfs 3D), melyet augusztusban mutatnak be Amerikában. A képen a főszereplő törpebrancsot lehet megcsodálni: Törpapát, Törpillát, Okoskát, Ügyifogyit, Dulifulit, valamint az Alan Cumming által szinkronizált Gutsy-t, aki egy új törpkarakter lesz, viszont róla egyelőre még nem sok információ van. (Nevének szó szerinti jelentése "merész, bátor".)


A törpök mellett természetesen hús-vér karakterek is lesznek a filmben, őket pár sorozatsztár, Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Sofia Vergara és Hank Azaria fogja alakítani. Utóbbi Hókuszpók lesz, előbbi kettő pedig egy házaspár, akiknek az életét fenekestől felforgatják a New York-i Central Park közepére teleportáló töpörödött törpicsekek. Hőseink feladata az lesz, hogy az apróságokat visszajutassák saját világukba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #11
    Vagy annyira extra a CGI, hogy azért nem tűnik CGI-nak.. :D De tényleg úgy fest, hogy csak úgy festették őket...
  • xido #10
    Hát..a Bűbáj az egy nagyon jól sikerült Disney fricska volt a maga nemében,félek a Törpöket véresen komolyra szánták sajnos:)
    Mellesleg ez a fotó meg úgy néz ki,mintha én kiraktam volna a kézzel festett kinder figurákat és lefotóztam volna,semmit extra CGI-t nem látok rajtuk:)
  • Aldo Moro #9
    Így elsőre elég gagyi a történet, majd kiderül. Hókuszpókot Haumann Péternek kéne játszani, mindenféle maszk nélkül megfelelne. Az Indul a bakterházban tök úgy nézett ki. :-)
  • Quantumleap #8
    de hinném hogy rossz lesz...

    Ide akartál egy nemet a de után? Ha igen, akkor tényleg azt gondolod, hogy siker lesz?
  • JackSparrow88 #7
    Az eddig infók alapján szerintem olyan lesz ez mint a Bűbáj: hogy a mesefigurák a saját világukból valamilyen balszerencsés módon a valós mi világunkba tévednek ahol megelevenedett figurák lesznek. Ezután meg természetesen majd vissza akarnak jutni. Néhány szintén mesehős mint jelen esetünkben Hókuszpók meg még talán páran egyszerűen utánuk mennek. Persze ez csak az én verzióm még bármi kisülhet ebből de hinném hogy rossz lesz...
  • M0RN1NGST4R #6
    Gordon Gekko?
  • carville #5
    Én azon se csodálkoznék ha odáig süllyednének, hogy Hókuszpók egy szemét wall streeti bróker lesz, és a válság első számú okozója, mert eltünteti az emberek pénzét. :)
  • nessboth #4
    Skót törp mit keres benne? Mikor Belga "származásúak?!"

  • Dynamic #3
    Rohadtul erőltetett(és borzasztó fantáziadús) ez a "törpök a mi világunkban" sztori. Biztos nagyon nehéz lett volna az eredeti erdős-középkori környezetben hagyni őket. Már látom előre, ahogy a törpök Vs. modern technika vívmányai hasfalszaggató poénokon kacaghatunk. Persze tudom, a kölyköknek jó ez is...
  • bladesoft #2
    Okoska for President!