Szekeres Viktor

Itt a Transformers 3 első előzetese

Többet nem kell várni a Transformers harmadik részének első előzetesére, hiszen megérkezett, s viharos gyorsasággal a magyar szinkron is elkészült hozzá. Magyar premier június végén.

Bemutatkozott a neten Michael Bay új Transformers-filmjének, a Transformers: Dark of The Moonnak az első előzetese, mely ugyan csak afféle elő-előzetes, de többek között választ ad arra a kérdésre is, hogy miért épp ilyen alcímet kapott a robotos sorozat harmadik epizódja. (Az eredeti nyelvű teaser alatt a magyar szinkronos is megtalálható.)


A filmet Amerikában július elsejétől 3D-ben, 2D-ben és IMAX-mozikban is bemutatják, s valószínűleg mi sem maradunk ki az IMAX-élményből, ráadásul már június 30-tól láthatjuk. A Dark of The Moonba, bár az előzetesben nem szerepelnek, de Megan Fox kivételével a legtöbb ismert színész (Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Kevin Dunn, Julie White, John Turturro) visszatér, s a névsor impozáns "újoncokkal" is kiegészül, hiszen szerepelni fog még Rosie Huntington-Whiteley, Frances McDormand, John Malkovich, Ken Jeong, Patrick Dempsey és Alan Tudyk is.


szólj hozzá: Transformers 3 - trailer

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Beast Machine #18
    Bay a rajongóktól a filmszalagok pazarlásáért is elnézést kérhetne, mindkét filmre értem.
  • hitman08 #17
    Amúgy én is Sokkolóra tippelek gonoszt illetően, hatalmas karakter a történetben.
  • hitman08 #16
    Az elnézéskérés egy nagy hülyeség, egy koreai sajtótájékoztatóról késett Bay és a stáb, így a rajongókkal csak alig tudtak találkozni, ezért kért hát elnézést. Mikor ez hír volt itt az sg-n, Viktorka sikeresen felfújta a dolgot.
  • Yutani #15
    Így most már elkezdett érdekelni a TF3.
  • toarpad #14
    Az egyetlen jó 3D-s film amit láttam az a Véres Valentin volt . Remélem a TF3 is olyan fajta 3D-t kap ...
  • ddt500 #13
    Unikron akkora mint egy normál bolygó szóval nem hinném. Sokkoló vagy Straxus esetleg. Már ha az újságbéli főgonoszokat vesszük alapul.
  • nessboth #12
    pucér nők, metál autók és harcoló robotok: ennyi kell a férfinépnek és meg is vagyunk elégedve!
  • Mister #11
    Pucsitó jócsaj legyen benne! :D
  • Athor #10
    Nekem az jött be igazán, hogy hozzá mertek nyúlni Neil Armstrong karakteréhez, és egy titkos küldetést adtak neki... amolyan összeesküvés-elmélet -feelinget kölcsönözve a filmnek. Nem tudom milyen lesz, de én megnézem, az biztos! :)
  • Rotcsa #9
    A második szerintem is ritka rossz volt. Nem véletlenül ért elnézést a rajongóktól Bay.