Szekeres Viktor

Stephen King megmondta, melyik a 10 legjobb tévésorozat

Stephen King szerint a Dexter, a Hatalom hálójában és a The Event és ott van az év legjobb sorozatai között, azonban a horror mestere által legjobbnak tartott széria sokakat meglephet.

Úgy tűnik, hogy a horror nagymesterének a könyvek írása mellett tévézésre és mozizásra is van ideje. Nemrég arról adhattunk hírt, hogy az egyik friss DVD-megjelenés hirdeti magáról, hogy Stephen King szerint az elmúlt 20 év legjobb horrorjáról van szó, most pedig pár tévésorozat készítői húzhatták ki magukat büszkén - már, ha egy Stephen King-féle elismerés még büszkeségre adhat okot.


A horroríró listáján két kakukktojás van, hiszen a nyolcadik helyen az inkább gyerekeknek szóló SpongyaBob Kocknadrág szerepel, míg a tizedik helyen a Morning Joe című reggeli műsor, azonban a lista többi helyezettjét elnézve elmondhatjuk, hogy a negyedik The Event kivételével King is nagyjából a szakma és a kritika által legjobbnak tartott sorozatokért van oda. Listáján a kilencedik a nálunk nemsokára bemutatásra kerülő Gengszterkorzó (Boardwalk Empire), hetedik a Sons of Anarchy, melynek új szezonjában vendégszerepelt is, hatodik a Dexter, ötödik A hatalom hálójában (Damages), harmadik a Breaking Bad, második a The Walking Dead, s az első természetesen az idén az 5. évadával befejeződő Tiszta szívvel foci (Friday Night Lights).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #4
    a viasaton hol hagyták abba a friday night lights-ot? egy ideig leadták aztán elkezdték ismételni, ott elvesztettem a fonalat...
  • yvorl #3
    Szerintem meg abszolut nem volt unalmas a Walking Dead, legjobb sorozat régóta amit láttam :)
  • bmw #2
    Walking Dead kicsit unalmas lett a vege fele de a SoA az kiraly.:)
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Hát, még ő is tévedhet... hisz ember.