Szekeres Viktor

Az Alkonyat rendezőjének új őrülete - itt a plakát

Vérfarkasos Piroska-adaptációval próbál visszatérni a mozikba az Alkonyatot rendező Catherine Hardwicke, aki korábban kifejezetten jó filmeket (Tizenhárom, Dogtown urai) is készített.

Nemsokára kiderül, hogy lesz-e az Alkonyatnak valamilyen maradandó hatása a hollywoodi filmekre, illetve azok sikerére, ugyanis tavasszal moziba kerül az a Red Riding Hood című thriller, melyet Catherine Hardwicke rendezett, aki a Twilight-saga első mozis epizódját is készítette. Igaz, a történethez hozzátartozik, hogy a rendezőnővel nem volt megelégedve az Alkonyatot gyártó stúdió, így kirúgták, a folytatásokat már mások készítették el.

A korábban díszlet- és látványtervezőként dolgozó Hardwicke (Tombstone, Sivatagi cápák) titulusa ("az Alkonyat rendezőjétől") ki lett emelve a Red Riding Hood plakátján. Más kérdés, hogy a lépésnek marketingértéke kérdéses, hiszen a Twilight-filmek sztárjainak (Robert Pattinson, Kristen Stewart) új filmjei megbuktak, csak a nevük alapján nem nézte meg a közönség sem az Emlékezz rám!, sem az Adventureland - Kalandpark című filmeket, pedig mindkettő jól sikerült. A Red Riding Hood premierjére március 11-én kerül sor Amerikában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #5
    Gondolom az #1-ben linkelt filmben kevés ilyen lesz :)
  • JASON13 #4
    Amikor egy rendező nem tud elrugaszkodni egy bevált stílustól.
  • hdo #3
    Mivel twilight, az első dolog ami eszembe jutott lehetséges szereplőként az egy pár emós buzeráns favágó! xD
  • bippo #2
    :)
    Az ilyen filmeknek nem kevés helyzeti előnyük van. Az első koncepcióképek után már tudnak forgatni (lévén az eredeti sztorit nem nagyon kell követni, hiszen nincs), 1-2 nap alatt leforgatják, minimális utómunka, és előbb meg is jelenik, mint az eredeti film.