Szekeres Viktor

Angelina Jolie nem kegyelmezett, kinyírta filmjében Brad Pittet

Angelina Jolie Magyarországon forgatott filmjében Brad Pitt is szerepelni fog, azonban a színész röpke mellékszerepe egy akciójelenetre és egy gyors halálra korlátozódik csak. Az Origó jelentett a forgatás helyszínéről.

Angelina Jolie már jó ideje készíti Magyarországon, főleg Budapesten egyelőre cím nélküli, Boszniában játszódó háborús-romantikus alkotását, mely film forgatásán standfotósként férje, Brad Pitt is viszonylag gyakran feltűnt. A magyar sajtóban nap, mint nap lehetett olvasni az éppen leforgatott jelenetekről, s böngészhettünk megannyi lesifotót is.


Az Origó, azóta rengeteg nemzetközi filmes lap által is átvett tudósításából kiderül, hogy Brad Pitt szerepelni is fog felesége filmjében. A szombati forgatási napon, mely során a stáb egyik fele (Jolie-ék ekkor Esztergomban forgattak) Kiskunlacházára vonult, hogy egy régi laktanya területén vegyenek fel harci jeleneteket. S egy statiszta beszámolója szerint ezen forgatásokon Brad Pitt is részt vett, sőt, egy kósza golyónak köszönhetően karaktere meg is halt viszonylag hamar.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bippo #8
  Már régóta Brangelinának hívják a párt.
  Amcsiban ez divat, hogy a híres sztárpároknak adnak egy ilyen közös kotyvasztott nevet. Meg rövidebb leírni a pletykalapokban, mint állandóan kiírnia a hivatkozásoknál azt hogy "Brad Pitt és Angelina Jolie".
 • grebber #7
  Ezt is megéltem a lakhelyemre jönnek a sztárok forgatni (Esztergom)

  Újságba olvastam egy szép kis elírást. Már a nevüket is ötvözik ,ilyet írt hogy Brandgelina.
 • zidder #6
  Blikk
 • Zocsi #5
  Szerintem csak kameózik Pitt bátyó. Nem hinném, hogy komoly karaktert fog játszani...
 • bottika #4
  ez a cikkcím így már nem is eléggé Viktoros. Így, hogy ott van az a szó, hogy "filmjében", már szinte normális.. Arra számítana az ember, hogy:

  "Angelina Jolie kinyírta Brad Pittet"

  Nem?
 • Wittgen #3
  Ezzel a cikkel el is lett sütve a film egyik meglepetése. Így már az élvezeti faktora is csökkent, pedig még kész sincs. Köszi mindent kiszivárogató újságírók.
 • 19daN94 #2
  Mellesleg a második kép Esztegomban van.
 • 19daN94 #1
  Na erre a filmre kíváncsi vagyok ! Egyrészt Brad pitt és Angelina Joliera , másrészt meg akarom látni már Esztergom(mint szülövárost is) filmben.