Szekeres Viktor

James Cameront kiakasztotta az új Harry Potter

James Cameron ismét kifakadt 3D-ügyben, ezúttal a Warner Bros. stúdió fejeinek szólt be amiatt, hogy eredetileg térhatásúra akarták konvertálni a legújabb Harry Pottert, majd visszakoztak inkább.

James Cameron a Harry Pottert gyártó Warner stúdiót ostorozza az elkövetett 3D-s hibájukért. Történt ugyanis, hogy a Warner úgy hirdette meg népszerű sorozat hetedik részét, a Harry Potter és a halál ereklyéi 1-et, hogy 3D-ben fogják adni, azonban pár hete a stúdió kihátrált a térhatású tervei mögül és inkább csak hagyományos és IMAX-verzióban mutatják be a filmet. Indokul azt hozták föl, hogy nem akartak a filmhez méltatlan 3D-t prezentálni.

A formátumot végleg elterjesztő, azonban a 3D megfelelő alkalmazását úton-útfélen hirdető Cameron ismét csak azt mondta el, hogy a hollywoodi stúdiók fejei a minőség rovására, az utolsó utáni pillanatokban konvertálják át filmjeiket 3D-be a magasabb bevétel reményében. A rendező a Daily Starnak mondta el, hogy a Warner ugyanazt a hibát követi el, mint a Titánok harca esetében, csak most el sem tudtak készülni időben: "3D-ben jelentették be, egy csomó pénzt költöttek a konvertálásra az utómunka során és egyszerűen nem jött össze nekik. Nem tudták időre elkészíteni." - tette hozzá. Jelen állás szerint nyáron a Harry Potter és a halál ereklyéi 2 már valóban konvertált 3D-ben kerülhet a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #31
    ..nem csak a csapbol is ez folyt.Mert forradalmi 3D meg ez most odavág hogy tiz éve dolgozik a forgatókönyvön , hogy kétszáz csillió dollár, meg milyen mimika.....bullshitt, a Tronnak meg alig ér el hozzám több reklámja mint a bármelyik hollywoodi blockbusternek.Ráadásul a ott mindenki tudja miféle gányságról van szó mer ugyebár remake, az eredeti meg megmosolyognivaló hülyeség,ami legfeljebb a nyolc év alattiaknak lehet érdekes.
    A közizlés meg elég objektiv ellentétben egy film értékelésével, ami az én szubjektiv értékelésem szerint nem való olyan magas polcra ahova tették.
  • sandor8206 #30
    ha jól tudom nem közízlésről megy a vita hanem objektív dolgokról, tényekről, számokról, semmivel se volt sztem több reklámja az avatranak mint akármelyik blockbusternek, sőt a marketingje sztem kifejezetten gyenge volt egy TDK-hoz képest,esetleg az ingyenes 20 perces vetítés volt egyedi de azt meg átlagember aki a lóvé nagyját kitermeli leszarta
    pl: Tron2-nek ugyanez volt és sokkal több reklámja, 3 előzetes, eleve folytatás ugyanúgy 3D, még is kételm hogy egyáltalán a 2 milliárd közelébe fog érni
    nincs itt semmi misztérium, több embernek tetszet mint akinek nem
    reklámot felhozni meg oktalanság, hisz akkor mindegyik halivudi blockbuster kaszálna, ha csak azon múlna
  • Merces #29
    HÚÚÚÚ AVATATAR FLÉM BESZÁLLHATOK NA,LÉCCI LÉCCI

    sandor ne felejtsd el, hogy a közizlés igen könnyen formálható , mer az a cool amire a Endi Vajna aszongya, hogy jó. Ha most elkezdenénk egy Tom és Jerry reklámkampányt eladhatnánk egy csomó DVD-t.
  • sandor8206 #28
    gyakorlatilag senkit nem érdekel, hogy te vagy akárki ki milyennek tartja az Avatárt, hogy skyline szintű vagy sem stb., ha csak a 3D miatt pörgött volna annyira a nézősereg + még utólag kiderült a nagytöbbségnek, hogy szar film is (te szted ez áll fent), akkor miért veszik a sima 2D-s dvd-t mint a cukrot? papírnehezéknek?
  • NEXUS6 #27
    Kisebb bukás alatt azt értem, hogy nem hozza be, vagy minimális haszonnal, amit ráköltöttek.
    Persze 3D nélkül azért valszeg jóval olcsóbb is lett volna.

    Szerintem az emberek többsége a 3D miatt nézte meg, és a jegyárak is magasabbak voltak. Most jelent meg a Skyline c. inváziós horrorfilm, az Avit is kb hasonló kategóriának tartom 3D nélkül. Elég sok ember számára gyak. nézhetetlen.
  • Wolfman017 #26
    Ez most hogy jön ide?:D A 2 kommented között közel 3 óra telt el és értelmesen is megfogalmazhattad volna a véleményed egy "Köszönöm hogy röhöghettem az írásodon jól esett:D" helyett, ne pedig most legyen betörve az orrod és próbálj végső elkeseredésedben valami teljesen nem idetartozó baromsággal a magaslóról osztani, hogy te dolgozni mész... Gyökér vagy ennyi.
  • sandor8206 #25
    "...még egy kisebb bukás is lehetett volna belőle,.."
    MARHASÁG!!!
    Akkor 2D Dvd, Bluray miért döntöget rekordokat? Hidd el akkor is megnézték volna ennyien, mint akármelyik nagyobb blockbustert (LotR, SW stb.) a 3D csak ahhoz kellett, hogy ne 2 milliárdot keressen, hanem 2,7
  • NEXUS6 #24
    Bírom én is az ilyen trollokat, akik összelollozzák a fórumokat, és olimpuszi magasságokból szólnak be. Megköszönheti, hogy még az ő érveit is te írod le neki.
    :)
  • NEXUS6 #23
    És ehhez nekünk mi közünk?
  • Watchmen #22
    Így igaz kishitű vaok tudod csak épp megyek melózni mert azt is kell valakinek.