Szekeres Viktor

Itt van James Cameron új, 3D-s filmjének előzetese

Az Avatar techonlógiájával, az Avatar rendezőjének besegítésével, részben víz alatt készült el a Sanctum, melyet februárban fognak bemutatni Amerikában, s melynek az előzetese végre elérhetővé vált.

James Cameron már az Avatar premierje előtt elkezdte reklámozni következő filmjét, a Sanctum-ot, melynek készítésében, mint producer vett részt, s melyet ugyanazzal a technikával készítettek, mint a világ eddigi legsikeresebb mozifilmjét. A 3D-ben forgatott akció-thriller első előzetese alant látható, a Universal Pictures február negyedikén fogja bemutatni.


A kampány természetesen James Cameron nevére fog építeni, hiszen a hatalmas barlangrendszert felfedezni kívánó barlangászok történetét viszonylag kevés pénzből és ismeretlennek számító színészekkel (Richard Roxburgh, Rhys Wakefield, Ioan Gruffudd, Alice Parkinson, Dan Wyllie) készítették el, s a rendező, Alister Grierson nevét is csak azok a filmőrültek ismerik, akik látták a jól sikerült Kokoda című ausztrál, második világháborús filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #14
    B-kat
  • Inquisitor #13
    Szerintem az "egyszerűt" arra értette, hogy reális, mint pl. a Pokoli Torony, nem pedig olyan, mint egy fogatókönyv nélküli mesefilm :)
  • lehelm #12
    "Egyszerű katasztrófa filmeket gyakorlatilag a 90-es évek végétől nem gyártottak nagyvászonra"

    A "2012" című film, tipikus, látványos katasztrófafilm. 2009-es.
  • Zoliz #11
    Jesszus ez xarabb mint a Descent I-II :(
  • kanduhr #10
    Pedig most igaza van. Egyébként miért lenne a film szar? Láttad már?:D
    Szerintem nem lesz rossz. Egyszerű katasztrófa filmeket gyakorlatilag a 90-es évek végétől nem gyártottak nagyvászonra, ráadásul most 3D-ben, JC felügyelete mellett készül egy.
  • JASON13 #9
    Winnie, miért nem takarodsz vissza a százholdas pagonyba Róbert Gida heréit nyaldosni ahelyett hogy itt mindenkit oltogatsz?

    A film szar. Kámeron ilyen filmeket csinál... Klisés, unalmas, hálivúdi kasszafilmek...
  • Mat666 #8
    Hát nem szartam össze magam tőle.
    A történet meg a következő lesz szerintem pár ember elmegy a hoz a barlanghoz az egyik be csavarodik azt elkezdi öldösni a többit hogy ne tűnjön annyira sablonosnak majd beraknak valami nagy rejtélyt vagy valami nagy felfedezést amire ott a barlangba jönnek rá.
  • radical@work #7
    nem hinném hogy ebben lesz szörny.
  • Dynamic #6
    Gondolom csakis a véletlen műve lehet, hogy a trailer, főleg az elején, totál olyan elemekkel operál, ami az Avtarra emlékezteti a nézőt. Jah amúgy részemről totál érdektelennek tűnik, ez alapján biztos, hogy nem nézném meg.
  • fozerl #5
    Ritka gyenge trailer. Semmi fantáziát nem látok benne. Zéró. Filléreké felvették sorozat színészekkel.