Szekeres Viktor

Itt van James Cameron új, 3D-s filmjének előzetese

Az Avatar techonlógiájával, az Avatar rendezőjének besegítésével, részben víz alatt készült el a Sanctum, melyet februárban fognak bemutatni Amerikában, s melynek az előzetese végre elérhetővé vált.

James Cameron már az Avatar premierje előtt elkezdte reklámozni következő filmjét, a Sanctum-ot, melynek készítésében, mint producer vett részt, s melyet ugyanazzal a technikával készítettek, mint a világ eddigi legsikeresebb mozifilmjét. A 3D-ben forgatott akció-thriller első előzetese alant látható, a Universal Pictures február negyedikén fogja bemutatni.


A kampány természetesen James Cameron nevére fog építeni, hiszen a hatalmas barlangrendszert felfedezni kívánó barlangászok történetét viszonylag kevés pénzből és ismeretlennek számító színészekkel (Richard Roxburgh, Rhys Wakefield, Ioan Gruffudd, Alice Parkinson, Dan Wyllie) készítették el, s a rendező, Alister Grierson nevét is csak azok a filmőrültek ismerik, akik látták a jól sikerült Kokoda című ausztrál, második világháborús filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • FoodLFG #14
  B-kat
 • Inquisitor #13
  Szerintem az "egyszerűt" arra értette, hogy reális, mint pl. a Pokoli Torony, nem pedig olyan, mint egy fogatókönyv nélküli mesefilm :)
 • lehelm #12
  "Egyszerű katasztrófa filmeket gyakorlatilag a 90-es évek végétől nem gyártottak nagyvászonra"

  A "2012" című film, tipikus, látványos katasztrófafilm. 2009-es.
 • Zoliz #11
  Jesszus ez xarabb mint a Descent I-II :(
 • kanduhr #10
  Pedig most igaza van. Egyébként miért lenne a film szar? Láttad már?:D
  Szerintem nem lesz rossz. Egyszerű katasztrófa filmeket gyakorlatilag a 90-es évek végétől nem gyártottak nagyvászonra, ráadásul most 3D-ben, JC felügyelete mellett készül egy.
 • JASON13 #9
  Winnie, miért nem takarodsz vissza a százholdas pagonyba Róbert Gida heréit nyaldosni ahelyett hogy itt mindenkit oltogatsz?

  A film szar. Kámeron ilyen filmeket csinál... Klisés, unalmas, hálivúdi kasszafilmek...
 • Mat666 #8
  Hát nem szartam össze magam tőle.
  A történet meg a következő lesz szerintem pár ember elmegy a hoz a barlanghoz az egyik be csavarodik azt elkezdi öldösni a többit hogy ne tűnjön annyira sablonosnak majd beraknak valami nagy rejtélyt vagy valami nagy felfedezést amire ott a barlangba jönnek rá.
 • [email protected] #7
  nem hinném hogy ebben lesz szörny.
 • Dynamic #6
  Gondolom csakis a véletlen műve lehet, hogy a trailer, főleg az elején, totál olyan elemekkel operál, ami az Avtarra emlékezteti a nézőt. Jah amúgy részemről totál érdektelennek tűnik, ez alapján biztos, hogy nem nézném meg.
 • fozerl #5
  Ritka gyenge trailer. Semmi fantáziát nem látok benne. Zéró. Filléreké felvették sorozat színészekkel.