Szekeres Viktor

A Tőzsdecápák 2 lenyomta a 300 rendezőjének új filmjét

A Tőzsdecápák folytatása uralta hétvégén Amerikát, bár a 300 rendezőjének baglyos animációs filmje keményen megszorongatta a Douglas - LaBeouf duót. A hét harmadik premierje közepesen nyitott.

19 millió dolláros bevételt ért el három nap alatt Amerikában a Tőzsdecápák: A pénz nem alszik (Wall Street: Money Never Sleeps), ezzel Oliver Stone filmje az első helyet szerezte meg a hétvégi toplistán. Az exit pollok szerint a férfiak és a nők ugyanolyan arányban érdeklődtek a film iránt, s ahogy az várható volt, Shia LaBeouf ide vagy oda, a tinédzsereket nem különösebben hatotta meg Gordon Gecko visszatérése, hiszen a nézők 65%-a harmincon túli volt.


Az Őrzők legendája (Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole) elemzők szerint már a címe miatt is elbúcsúzhatott a kiemelkedő bemutatkozástól, s Zack Snyder animációs filmje az első becslések szerint 16,3 millió dollárt kalapozott össze a premier hétvégén. A film bevételének 72%-át adták a 3D-s termek, s a nézők 56%-a 25 éven aluli volt.


Ugyancsak a hétvégén mutatkozott be az óceánon túl a You Again című női komédia, mely 8,3 millió dollárral az ötödik helyet szerezte meg a toplistán. A nézők 75%-a cseppet nem meglepő módon nő volt, és hiába voltak a filmben fiatalabb főszereplők is, a közönség háromnegyede 25 éven felüli volt.


Péntektől Amerikában végre látható lesz az itthon már DVD-n is megjelent Védtelen gyermek (Case 39), valamint bemutatkozik David Fincher új filmje, és az Engedj be amerikai feldolgozása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #5
    Téged lehet, hogy nem, engem azért igen. Annyira legalábbis, hogy megnézzem a filmet.
    Avatar-ba meg nem megyek bele, igaz, hogy nagy volt a hype, mégis kurvasokan megnézték, szóval volt ott láng is, nem csak füst.
  • hajnaltores #4
    hát, szerintem itt is nagyobb a füst, mint a láng, ahogy az avatarnál....
    senkit nem érdekel szerintem gordongekkó visszatérése...sőt, az sem érdekelt volna senkit, ha nem tér vissza :)
  • Palinko #3
    mikor jön ki a wall street 2 dvd-n? mert camosan nem érdekelne :D
  • Tetsuo #2
    Jah, de a trailer alapjan hasonlo a sztori.. :(
    Mondjuk kivancsi lennek, szakmai (tozsdes) szemmel is ok-e a film?
  • tntmax #1
    Wall Street 2, végre! Alig várom!