Szekeres Viktor

Nagy tinibálvány égett be

Jaden Smith új filmje sem szerepelt fényesen hétvégén a magyar mozikban, de A karate kölyök bukása semmi Zac Efron új filmjének csúfondáros szerepléséhez képest. Az első továbbra is a Step Up 3D.

Nem sikerült az első helyen debütálnia Jaden Smith új filmjének, A karate kölyöknek, ugyanis az Intercom családi filmjét mindössze 15 987-en nézték meg idehaza bemutatójának első hétvégéjén, ami csak a második helyre volt elegendő. A toplista élén továbbra is a Step Up 3D található, melynek ugyan 38%-ot esett a látogatottsága az előző héthez képest, de még így is 16 799-en nézzék meg.


Még A karate kölyöknél is nagyobb csalódást keltett a 18 kópián bemutatkozó Charlie St. Cloud halála és élete, melyet az egész országban mindössze 2963-en láttak csütörtöktől vasárnapig, ami még a legjobb tíz közé kerüléshez sem volt elegendő. Hasonlóképpen nem volt túl sikeres a 2 moziban játszott Mese a szerelemről, melyre 624-en váltottak jegyet.


Csütörtöktől újabb filmek próbálják leszorítani az első helyről a Step Up 3D-t, de ez valószínűleg a rendhagyó módon pénteken bemutatkozó Kaptár negyedik részének fog sikerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #11
    mitől lenne tinibálvány? azért nem kéne túlértékelned.
  • Lollerka #9
    a felirathoz annyit h a muszáj J:D
  • JASON13 #8
    Ezek nem érdemlik meg a Film kifejezést! ezek nem filmek!
  • gabeone #7
    Talán nem is dolgoznia, hanem engednie kellene. Sok kisebb eladási nyereség után akár nagyobb profit is származhatna, mint a kevés eladással és egyben nagy profittal.
  • gabeone #6
    Mintha egyre gyakoribb lenne a mozivetítés utáni gyors dvd megjelenés. Ez jó, kicsit még realizálni kell az árakat és már sima ügy lesz a dvd eladás. "Itthon" az a baj, hogy az árakat nem a fizetéshez mérten képezik, hanem a nemzetközi szinthez. Én szívesen megveszem az 1000 ft körüli áron megvehető jó dvd filmeket, de a környezetem még mindig a letöltésre esküszik. Szóval sokat kell még dolgoznia a kiadóknak a hazai vevők megnyeréséért.
  • barcames #5
    magyarul fent van 2 hete a neten és akkor még nem is mutatták be itthon a moziban:D
  • m minnifield #4
    átkozott warez :D
  • Zolthen #3
    Azok is csak d*gni mentek a moziba :)
  • barcames #2
    3 hónapja láttam:D:D:D
  • Pycur #1
    Fogjátok ezt is a letöltésre :D
    De ha nem lehet letölteni, és így se nézi meg a kutyuska se azt a pár filmet akkor meg el kéne gondolkozni hogy mi az oka. Hamar meglesz ha jó gondolkozónaj vetik fel a kérdést.