Szekeres Viktor

Újabb filmből lesz tévésorozat

Bár már készült belőle tévésorozat, de nemsokára ismét televízióban köthet ki a Sandra Bullock főszereplésével készült 1995-ös A hálózat csapdájában című, személyazonosság-tolvajlós hitech thriller.

Irwin Winkler, producer (Rocky, Dühöngő bika) úgy döntött, hogy több kollegájához hasonlóan megpróbál a tévésorozatok terén is némi mellékesre szert tenni. A filmes a Sony Pictures kötött szerződést, mely keretén belül a tévéstúdió elővásárlási jogra tett szert a Winkler által gyártott tévésorozatos tervekre.


Winkler cseppet sem meglepő módon először saját mozifilmjét, A hálózat csapdájában című Sandra Bullock-thrillert találta adaptálásra legalkalmasabbra. A pilot forgatókönyvét John Brancato és Michael Ferris fogja írni, akik az eredeti alkotás szkriptjét is jegyezték. A projekt érdekessége, hogy a The Net eredeti címet viselő filmből egyszer már készítettek egy tévésorozatot, de az, Brooke Langtonnal a főszerepben viszonylag hamar megbukott a USA csatornán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • m minnifield #5
  mivel rontanák el? az egy 2 és fél órás film, kész van, bemutatták, ennyi.
  ha készülne egy rossz sorozat az alapján, az mivel rontaná el a filmet?
 • Maniello #4
  @m minnifield

  NEADJISTEEEEN!!!! nehogy elrontsák... tökéletes így
 • m minnifield #3
  az inception üvölt egy sorozatért
 • mrzed001 #2
  A Csillagkapunál bejött ... jó alapra, jó filmre lehet sorozatot építeni.
  A hálózat csapdájában azért nem volt olyan jó film.
 • shandix #1
  Mért nem maradhat meg egy film filmnek egy sorozat meg sorozatnak. Mi a szaré kell mindenből sorozat, film, képregény meg mit tudom én mi?(rohadt kapitalizmus)