Szekeres Viktor

Visszatér a magyarok kedvenc vetélkedője

A Széf augusztus 30-tól folytatódik az RTL Klubon. Az első adásokban még celebek fognak versengeni, többek között Gáspár Győző is próbára teszi lexikális tudását, de később már átlagemberekre fog koncentrálni a műsor.

Augusztus 30-án 19 óra 5 perckor tér vissza az RTL Klub képernyőre A széf, mely 2009/10-ben a legnézettebb vetélkedő volt a tévécsatornák műsorán. Az RTL Klub ugyanazt a metódust fogja követni, mint legutóbb, azaz az átlagemberek játékát sztárpárosok vetélkedésével vezetik fel.

Az első, hétfői adásban például egy anya-lánya duó (Fésűs Nelly-Nagy Béláné Kubínyi Katalin) és egy házaspár (Gáspár Győző-Gáspár Bea) küzd meg egymással és a műsorvezető, Sebestyén Balázs kérdéseivel. Majd a folytatásban, vagyis kedden Villányi Lászlóné Zsuzsa-Villányi Andrea kontra Voksán Virág-Voksán Györgyné Csilla párviadal lesz. Szerdától azonban már a játékosoké a terep, s a játszó duók között lesznek unokatestvérek, komák, élettársak és egy após-meny páros is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • analfa #24
    LOL "Gáspár Győző próbára teszi a lexikális tudását" jaj ez fájt... hiába szeretik sokan csak azért nézik mert ostoba... a széfet én meg majd csak onnantól hogyha normál emberek kerülnek majd képernyőre.
  • bippo #23
    A hétvégén olvastam, hogy Balázs saját esti show-t akar majd beindítani. Na, majd akkor hogy fel fog pezsdülni a fórum :)
  • Zsolt1980 #22
    Jah...

    Celebek...Iiiistenem...Pff.
  • Zsolt1980 #21
    Srácok, én sem kedvelem ezt a Balázs gyereket-ahogy leveszem a kommunikációtokból legalábbis, inkább vele van bajotok, gondotok, ami persze nem is baj, sőt, én személyesen nem egyszer találkoztam vele, más hírességeken keresztül (akik ismik), és mit ne mondjak, olyan az életben is, amilyennek a tévében is tűnik...a legtöbbünknek :D-, és persze a Széf nem miatta jó, vagy rossz, ezt se feledjük el.
    Én kedvelem a műsort.(Mondjuk igen ritkán néztem, sőt, igazából csak párszor néztem a Széfet.A húgom hívta rá a figyelmemet anno.).A Széfből is meglehet sokmindent tudni a világról, tudományról, történelemről, földrajzról és még sok minden másról is, hasonlóan a Legyen Ön is milliomoshoz.Ez tény.
    Igaz viszont, hogy a Legyen Ön is milliomos sokkal jobb, élvezetesebb, érdekesebb (volt Vágóval, egészen pontosan), mint a Széf, de attól még jó az utóbbi is.Vagy helyette.Embere válogatja. :-)
    Amúgy csak ritkán nézek tévét.Már évek óta. (Akkor is főleg a Hír TV-t és az Echo Tv-t.)

    Tetsuo: ;-) (Jobbik, Szebb jövőt!)

    Vagyis zárójel nélkül:
    Hajrá Jobbik!Szebb jövőt! :-):-):-)
  • Zsolt1980 #20
    "Gáspár Győző is próbára teszi lexikális tudását"

    :D:D:D:D:D
  • vg #19
    Nézzétek, mert kell Balázskánák kell a nézettség, hogy legyen miből fizetni a kis 140 milliós, 2008 év háza díjat nyert házát!
  • Tetsuo #18
    LOL
  • Tetsuo #17
    Van benne valami! Az volt a legjobb...
  • Fresh Duke #16
    Dettó. Viki elmehet a sunyiba a hülye címeivel együtt.
  • Fresh Duke #15
    A FTW nem egy műsor. Fail.
    A rövidítést könnyebb kiírni.