Szekeres Viktor

Újabb lesifotók a Transformers 3 akciójeleneteiről

Érdekes videók kerültek fel a netre a Transformers harmadik részének forgatásáról. Ezúttal egy kaszkadőrökkel végrehajtott ejtőernyős ugrást vesz fel Michael Bay csapata, ahol is az egyik ugró kis híján egy épületnek ütközött.

Jelenleg még mindig Amerikában forgatják a Transformers 3. részét, így nem lehet csodálkozni azon, hogy folyamatosan újabb és újabb forgatási képek, lesifotók kerülnek a nyilvánosság elé. Sőt, újabban már videók is felkerülnek a netre. A chicagói forgatások befejeztével a filmesek Afrikában, Moszkvában és Kínában is fognak felvételeket készíteni. (A többi kép itt tekinthető meg.)

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Az egyelőre még hivatalos címmel sem rendelkező film premierje egyelőre még nagyon messze van, de jelen állás szerint az Amerikában július elsején debütáló filmet mi már június 30-án megtekinthetjük a UIP Dunafilm forgalmazásában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csakezmaradt #23
    Szerintem meg az eredeti történetet nem kellett volna elcseszni ilyenekkel, hogy a kisbalfaszcsávóka összejön a hűbazmegdejócsajállafarkamnőcivel... Ráadásul olyanok nevezik magukat fanoknak, akik csak az új TF filmeket látták. Pedig van ám élet a film előtt is bőven.
    A twi... szarlight meg egy fos...
  • Szolnokboy1 #22
    most mi bajod van? mit nem értesz az aggályomon? a kritikák is hasonlóképpen vélekednek, nemcsak a "trollok."
  • Loverman #21
    Mivel az átlag kommentelő troll évente egy filmet nem titulál "fostos szarnak" ezért azt sem hiszem hogy az ő (azaz ti?) véleményük lenne a döntő
  • FoodLFG #20

    Bár már az egyben is voltak ilyenek. Gondoljunk csak a szuper titkos ügynök karakterére, akit levetkőztettek. Annál a résznél már fogtam a fejem.
    Persze fiatalabbaknak még bejöhet, nekem már nem.
  • bmw #19
    Nekem a 2. jobban bejott.:) Az elso nekem kicsit uncsi volt, de ez csak az En velemenyem.:)
  • Mister #18
    Naja, az ikreket én is egyazegybe' kihagytam volna.
  • Pesta76 #17
    Van benne valami. Remélem a 3. rész hozza majd az első színvonalát bár a 2. rész látványvilágban szerintem felülmúlta az elsőt.
  • Szolnokboy1 #16
    én speciel nem pakoltam volna tele idétlen, oda nem illő, gyermeteg, infantilis retardált karakterekkel és poénokkal a filmet, és addig írattam volna a forgatókönyvet újra, amíg egy elégséges szintű, millió logikai hibától mentes történet születik.
  • immovable #15
    A vonalat inkább a film "komolyságára" értem. Első fasza ütős kis film volt, kerek történettel, frankó látványvilággal, a szokásom amcsi klisékkel, míg a 2. rész egy lila vattacukor csilli-villi moslékkal. :D
  • Mister #14
    Értem én, hogy gagyi volt az első kettő, meg fos-szar, de kérdem én a sok ultrafikázó, ők miben csinálták volna máshogy?