Szekeres Viktor

Hiába tiltakoznak a Flash Forward rajongói

Június 10-én több amerikai nagyvárosban is tiltakozó akciót rendeztek a Flash Forward rajongói, így tiltakozva kedvenc sorozatuk megszüntetése ellen. A tiltakozás résztvevői egyébként 2 perc 17 másodpercre a földre heveredtek.

A Flash Forward - A jövő emlékei című amerikai scifisorozat fanatikus rajongói afféle utolsó, kedvencük megmentését elősegíteni hivatott segélykiáltásként egy több városra kiterjedő tiltakozó akciót szerveztek az ABC csatorna helyi székházai előtt. Ennek keretében az összegyűltek két perc tizenhét másodpercre elterültek a Földön, épp úgy, ahogy a sorozat világában is láthattuk ezt.


Magának az akciónak nem volt különösebb visszhangja a csatorna részéről, valószínűleg őket már nem nagyon foglalkoztatja a sorozat, továbbléptek, de a fanatikusok mindettől függetlenül továbbra is gyűjtik az aláírásokat és petíciókat oldalaikon.


A jelek szerint egyébként a színészek zöme is továbblépett, hiszen például a Markot alakító Joseph Fiennes a Starz csatorna Artúr királyról szóló történelmi sorozatában fogja Merlint, a varázslót alakítani.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #14
    "Már az első résznél érezni lehetett, hogy az egész úgy bukás,"

    nocsak. honnan? rossz volt és, ami rossz, az megbukik?

    "Egyedül az elején lévő sok reklám miatt nem lett kasza 6 rész után."

    ezt sem nagyon értem, de első blikkre nagy butaság. reklám? annak mi köze a kaszához?
  • NLZ #13
    Már az első résznél érezni lehetett, hogy az egész úgy bukás, ahogy van, és hogy a több évadról való álmodozás nem több, mint álmodozás. Egyedül az elején lévő sok reklám miatt nem lett kasza 6 rész után.
  • Ender Wiggin #12
    Ezek idióták, mert 2:17-re leheveredtek? Akkor minek hívnátok azokat, akik 2 évre tettek ugyan ezt a Kossuth téren? :-))))))
  • DeviloftheHell #11
    akkor lett volna hiteles ha mindegyikbe nyugtato lövedéket lönek olyat amelyiket elefántoknál használnak garantáltan gyorsan estek volna össze :D
  • bippo #10
    Kár, hogy vége lett. Szívesen megnéztem volna belőle még egy szezont.
    (ha alapból 2 szezonra tervezték volna, nem 5-re, lehet, hogy a tömörebb sztori miatt nem fogyott volna el a nézettség, és kifuthatott volna a 2 szezon.)
  • GG #9
    amerikai idióták...de nem kell sokáig várni az itteni generáció is lesz ilyen hülye...
  • SRobert #8
    ehhehe.
    és ha sopánkodnak, csak annyit mondani; volt rajtunk gyűrű, így megúsztuk az eszméletvesztést és így tüntetünk a sorozatért, hálátlan köcsögök.
  • ldavid #7
    2.17 alatt jól meglehetett volna őket rugdosni, vagy valamivel leönteni
  • Raziel Anarki #6
    áucs
  • Mat666 #5
    Idióták XD