Szekeres Viktor

Fehérnemű modell váltja Megan Foxot a Transformers 3-ban

Ahogy az várható volt, Rosie Huntington-Whiteley lesz Megan Fox utódja a Transformers 3. részében. Az ismert fehérnemű modell a robotos filmben fog debütálni a vásznon, hiszen eddig nem láthattuk őt színészként.

Igaznak bizonyultak a pletykák, s valóban Rosie Huntington-Whiteley lesz Megan Fox utódja a Transformers 3. részében - erősítette meg Michael Bay a blogján. Az első két epizódban Mikaelát alakító színésznő távozásáról alig két hete értesülhettünk, a sajtó szerint a rendező dobta ki Foxot, míg a színésznő saját elhatározásból történt távozásról beszél.


Huntington-Whiteley, mint a mellékelt videón is látszik, már dolgozott Michael Bay-jel, ugyanis a filmrendező forgatta a Victoria's Secret "A Thousand Fantasies" című reklámfilmjét. A szereplőcsere természetesen nem módosítja a jövő év július elsejére tervezett premier időpontját, hiszen a forgatás csak pár nap múlva kezdődik.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csakezmaradt #31
    Mindent összevetve, azért egy ilyen barátnőnek örülnék.
  • endrev #30
    Winnie, nem egy képről - Google...

    És csak azt nézem, hogy mi a referenciája ennek a csajnak... (S.e.m.m.i.)
  • Csakezmaradt #29
    Megan Fox a TransFormers filmnek és a testének köszönheti, hogy híres lett. Haverom is, még az első rész előtt, "hú, a csaj jó lesz"...
  • Csakezmaradt #28
    Örülnének, ha ilyen rusnya barátnőjük lenne.
  • skiryo #27
    mi az, hogy rusnya feje van ennek a csajnak?! meg, hogy megan fox ronda?! úgylátom ezt a hírt csak sukár gyerekek olvassák, akik 1000szer jobb nőkkel kavarnak
  • pixx #26
    "egy képről megállapítottad, hogy üres"

    Majd én megtöltöm tartalommal a leányzót :)
  • smaszi #25
    Tőlem aztán a Beja asszony is lehet (őt sem bírom, de foxinál bármi jobb lehet) az "utód", csak ne Megan...valamiért (nem tudom miért) nem bírom magát a csajt.
  • AZTA #24
    Aki viszont a Transformers 3-ban szeretné látni, annak szintén ott a net!
  • winnie #23
    logikus érvelés, csak a kérdés, hogy aki miatta megy el a moziba, az nem tudja, hogy ha képet akar nézni róla, akkor ott a net, ha pedig videót akar nézni róla, mondjuk egy divatbemutatón, akkor ott a net. vagy akcióban akarják látni és nem tudnak várni a dvdmegjelenésre?
  • winnie #22
    egy képről megállapítottad, hogy üres. én meg a kommentedről megállapítom. jó vagyok?:)