Szekeres Viktor

Kinyírták a Flash Forwardot

Az 1. évadja után véget ér a Flash Forward, a borzalmas nézettséget hozó sorozatnak az ABC csatorna nem kegyelmezett. A széria legutolsó részét körülbelül 5 millióan látták Amerikában.

Hiába kísérte nagy felhajtás a Flash Forward című scifi amerikai premierjét, hiába hozott ennek megfelelően sok nézőt a sorozat első epizódja, a nézettsége nagyon hamar csökkenni kezdett, a nézők tömött sorokban pártoltak el a sorozattól. Éppen ezért az ABC csatorna végül úgy döntött, hogy inkább véget vet a széria szenvedéseinek, s nem rendeli meg belőle a 2. évadot.


A Flash Forward - A jövő emlékei címmel itthon is futó alkotás (az AXN-en látható, nemsokára pedig az RTL Klubon) első évadjából Amerikában még két epizód van hátra, s a készítők azt ígérik, hogy az utolsó 2 óra a legjobb epizódokat fogja hozni. Mivel korábban volt arról szó, hogy a sorozat eltüntetésének esetére a készítők több befejezést is leforgattak, ezért várhatóan több választ ás szálelverrást is kapnak a rajongók, nem marad nyitva sok kérdés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Terlis #28
    Jaja, a V-nél még idejében eszméltek, hogy csak akkor van értelme a több szálnak, ha mindegyiknek van kapcsolata a főszállal.
  • bippo #27
    Hát mondjuk a V zöld hátterezése meg az animáció hagy némi kívánni valót maga után, de a sztori szerencsére nem olyan gáz.
  • Ender Wiggin #26
    A FlashForward túl sokba került. A csatornának van egy másik sci-fi sorozata, a V (az eredeti szerintem sokkal jobb volt, de kellett egy REMAKE, mert anélkül hollywood nem tud létezni), ami ugyan ilyen gyenge nézettséggel társul, pedig a Lost utáni időzónaban adják. De az fillérekbe kerül, mert zöld hátteres, komoly díszletek vagy forgatási helyszínek nélkül. Így evidens volt, hogy az FF-nek kell mennie. Talán Demetri ezért nem látott semmi a flashforwardjában...:-D
  • dzsagon #25
    Mert végigszopatta az idióta nézőket a folyamatos rejtélyadagolással, melyek icipici töredékére fognak csak végül választ kapni.
  • bippo #24
    Lehet, hogy amikor csökkent a nézettség, rágyúrtak az izgalmasabb főszálra, és hanyagolták a mellékkaraktereket.
  • Reg5 #23
    Akkor a Lost miért sikeres?
  • danesz234 #22
    Szerintem a legnagyobb gond az volt hogy sok szálon futott a sorozat ami nekem nagyon bejött de engem leszámítva a sok átlag amerikainak olyan sorozat kell amin munka után nem kell agyalni hogy jé az előző részben ez volt. Amúgy szerintem nagyon jó kis sorozat kár hogy elkaszálták. Azért legalább egy második évadot megérdemelt volna.
  • csucsok #21
    Paradoxot említette valaki: egyetértek az jobban sikerült miniszéria volt. Remélem hogy nem kezdik el nyújtani azt is, ha előszedik.
  • Terlis #20
    És azért ne emlegessük a Firefly-al egy szinten :)
  • Terlis #19
    Azért hangosan felnevettem, amikor elkezdték ecsetelni a főszereplő AA tanácsadójának a lányának az alkoholizmusát, amit aztán ott hagytak a levegőben (nem is lehetett vele mit kezdeni). Sok gyenge pillanata volt, lassú volt, az évad második felére kezdett értelme lenni, de az egyik fő bonyodalomnak - a főszereplő és felesége kapcsolat alakulásának - sosem volt semmi értelme. Ja, mert, hogy nem vele kéne lenni, mert csak. De mégis külső beavatkozás nélkül vele volt, csak szakított vele, mert a flashforwardban nem vele volt és inkább összejött a borzalmas angol akcentusú ürgével, mer viszont ott vele volt. De amúgy megindokolták a szakítást: FBI ügynökként veszélyes életet élt. Felmerül, hogy akkor minek házasodtak össze. Se füle, se farka az egésznek. A más által műr említett Bryce és Keiko detto. Keiko amúgy jó karakter volt, de hogy mi célt szolgált, az rejtély. Megérdemelt kasza, noha az alapötletben volt potenciál.