Szekeres Viktor

Megvan, ki rendezi az Amerikai pite 4-et

Még nem tudni, hogy 3D-s lesz-e az Amerikai pite negyedik része, az azonban biztos, hogy a Kalandférgek alkotói rendezhetik meg Jimnek és kompániájának negyedik mozis felbukkanását.

A Kalandférgek, azaz a Harold & Kumar-filmsorozat készítői, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg rendezhetik meg az Amerikai pite 4. részét, értesült a Risky Business. Jelenleg Hurwitz és Schlossberg a film forgatókönyvén dolgoznak, melyben visszatérnének a Pite-filmek főbb szereplő. Legalábbis ez a terv, hiszen a színészekkel még nem kötötték meg a megállapodásokat, arra a szkript engedélyeztetéséig várni kell.

Ez a hír egyébként azt is jelenti, hogy nem a duó fogja rendezni a Kalandférgek harmadik részét, az A Very Harold & Kumar Christmas-t, a feladatot az újonc Todd Strauss Schulson kapja. A történetért azonban Hurwitz és Schlossberg fog felelni. Az eddigi 3 Amerikai pite-film több mint 700 millió dollárt jövedelmezett világszerte, s az utolsó részt 2003-ban láthattuk a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #22
    De ami tuti, az, hogy veszélyben a Föld!
  • Etinger #21
    Rosszul vagy épp pont jól megírt szerződések? :D
  • Szolnokboy1 #20
    tájékozottnak csak lehet lenni azért, nem? :)
  • Etinger #19
    Ennek ellenére azért látom elég jól értesült vagy ;)
  • Narxis #18
    Na, sorold srác.
  • Narxis #17
    megfuckollak senslessen!
  • winnie #16
    csak a címekre utaltam, a trükkös magyar címadásra, ami sokakat megvezet olyannyira, hogy később hivatkoznak is rá, az teljesen mindegy, hogy van-e köze. (nem mellesleg nincs, nem tartozik a franchise-hoz.) hadd ne soroljam azokat a legitim folytatásokat, melyeknek amerikában is második rész a címük és mégsincs semmi közük az első részhez.
  • Zombee #15
    Azt azért be kell látnod, hogy most baromságot mondtál. Annak, amit nálunk Armageddon 2 címmel adott a tévé, köze sem volt a Michael Bay filmhez, sőt, ha egyre gondolunk, akkor azt egy évvel korábban csinálták (Space Impact a címe). Ezzel szemben az American Pie Presents sorozat mégiscsak a franchise-hoz tartozik.
  • winnie #14
    az armageddon 2 is volt már az rtl klubon. akkor most mi van?
  • hovika #13
    hát akkor ti tényleg hülyék vagytok:D az amerikai pite 1-3.része ment a mozikban! vagyis csak három rész ez lesz a 4. mozis amerikai pite rész,ami az első 3 után jött az az amerikai pite bemutatja c.filmek,vagyis nem folytatás.
    TEHÁT EZ A !:RÉSZ ÉS NEM A 8. Az okostojások kedvéért