Szekeres Viktor

Kiszáll a sorozatból a Grace klinika sztárja

Katherine Heigl végleg búcsút intett a Grace klinikának. A döntés oly hirtelen volt, hogy a színésznő karaktere, Izzie, még búcsúepizódot sem kap, egész egyszerűen csak eltűnik a sorozatból.

Már eddig is pletykálták, de végre az érdekelt felek is megerősítették, hogy a szerepéért Emmy-díjat is nyert Katherine Heigl (Isobel Stevens) otthagyja a Grace klinika (Grey's Anatomy) című kórházas sorozatot, mely nemrég még Amerika legnézettebb szériája volt. A jelenleg hatodik évadjában járó dráma ugyan már közel sem olyan népszerű, mint 2-3 éve, de még mindig a legnézettebb tévés produkciók között van.


Heigl távozására utaló jelek korábban is voltak, hiszen egyre jobban kibontakozó mozis karrierje miatt a színésznő volt, hogy több epizódra is eltűnt a sorozatból, majd nemrég azért hagyott ki hónapokat, hogy örökbefogadott gyermekével lehessen többet. A sorozat készítői úgy tervezték, hogy Heigl március elsején áll ismét munkába, de végül közös megegyezéssel inkább a hét évre szóló szerződés felbontása mellett döntöttek, így Izzie-t Amerika többet nem láthatja a Grace klinikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ffxi #10
    Mi az a Grace klinika? :P
  • csuszi #9
    +winnie
    31 évesen egy egészséges, szép, fiatal nő örökbe fogad, biztos nem azért, mert ez divat, nem azért, mert megárt a szépségnek a terhesség. akinek ettől, meg ahogy bánnak az örökbefogadott gyermekekkel nem fordul fel a gyomra, az elfogult. minden képről lerí mi a cél, lássa a nép milyen jófejek, gyerekkel bébiszitter foglalkozik, és az a lényeg, hogy a gyerek divatos legyen és jól mutasson a magazinban. és semmilyen bulvárcsömöröm nincs, és amíg nem tudtam hogy adoptált egy lurkót, kedveltem is. irigy pedig életemben nem voltam sem más pénzére, sem más sikerére. vannak kivételek, elég sok hollywoodban, érdekes ott nem írok sem kurvázást, sem adoptálós mizériáról egy kukkot sem, jah mert azok normális családi légkört teremtenek a gyerekeknek. és nova, mondták már neked, hogy a pénz nem minden? nem véletlen annyi barom, boldogtalan ember az álomgyár városában a gazdag szülők gyermekei között.
    a kurvázás, az kettő, azaz kettő a sok száz hsz-ból, és mindkettő ugyanazoknak szólt, ugyanabban a témában.
    ami a díjakat illeti: én értettem amit írtál, nem szenvedek funkcionális analfabetizmusban, gondoltam hogy szegény House nem fog soha díjat nyerni női kategóriában, sokat szenvedtem is ettől amikor rájöttem.
    DE ATTÓL MÉG nem mindig a legjobb nyeri, ahogy írtad, remélem a copy paste még működik, pontosan idéztelek, pláne nem egy szubjektív véleményen alapuló díj kapcsán, arról meg már nem is beszélve, hogy komoly pénzek és lobbi működhet a háttérben. a mosolygós arc pedig a naiv megjegyzésnek szólt:):) ahogy szól most is.
  • winnie #8
    nem kell ennyire irigykedned a sikeres emberekre. a sok bruhaha meg mosolygós arc meg kurvázásból ítélve itt valami bulvártúladagolás okozta gyűlölködés jelenik meg. tök fölösleges, jót nem tesz,

    1. a díjak arról szólnak, hogy a legjobb nyer. persze tök mindegy, hogy te hogy gondolod, attól még a mondandómnak nem fogtad a lényegét: attól, hogy egy hugh laurie sokkal jobb, mint heigl, még nem nyerheti meg a legjobb női mellékszereplő kategóriáját. scorsese sem tehet róla, hogy a legjobb filmjei évében mások is bitang jó filmeket készítettek, így nem nyert. és pont a tégla kellett a győzelemhez.

    de akkor te sem vitatod, hogy bryan cranston az elmúlt 3 évben jobb volt laurie-nál, valamint, hogy heiglnél abban az évadban nem volt jobb. ergó: mi a gond?

    2.: ennyire nem vagyok jártas a bulvárban, hogy ki, mikor, kit fogad, de azt tudom, hogy a gazdag emberek szeretnek a harmadik világbéli gyerekeken segíteni. főleg a jolie-félék, hisz ő az, aki ész nélkül utazik, nagyköveteskedik, jótékonykodik.
  • NovaTerra #7
    Elég közerről ismerheted Katherine Heigl, hogy tudod miért fogad örökbe. Minden hozzászólásodba lekurvázol valakit. Érdekes... Én nem ismerem ezt a szinésznőt személyesen, fogalmam sincs milyen ember, de abban biztos vagyok, hogy az örökbe fogadott gyerek örülhet, hogy olyan körülmények között nő fel, amit ő tud neki biztosítani, árvaház helyett.
  • csuszi #6
    "azért annyi szerintem nyilvánvaló, hogy a díjat akkor nem fogod megkapni, ha van nálad jobb" - mert erről szólnak a díjak ugye, mindig a legjobb nyer?:):):) egy bolygón élünk?
    2.: nem mindegy hogy az örökbefogadó szülő szeretetet ad, nem lehet gyereke és sajátjaként nevel, vagy egy idióta divathullám ala jolie meg a többi hülye kurva hatására fogadnak örökbe, oszt az a legfontosabb, hogy trendi legyen a gyerkőc, meg passzoljon a szeme színéhez. de ez csak egy tipp.
  • winnie #5
    1. nem tetszett heigl alakítása a grace klinika 3. évadjában? azért annyi szerintem nyilvánvaló, hogy a díjat akkor nem fogod megkapni, ha van nálad jobb. tavaly és tavalyelőtt például bryan cranston nyert, s nyilván te sem vitatod, hogy simán van olyan, mint laurie. és ugyanabban a kategóriában ott van jon hamm vagy michal c. hall, régebben ott volt james spader. kicsit erősebb a felhozatal.

    2. azt hiszem, ha árva lennél, akkor örülnél, ha örökbefogadnának. de ez csak egy tipp.
  • csuszi #4
    hát persze hogy koreai a kicsi, mert az olyan egzotikus.
  • csuszi #3
    1. Hugh Laurie nem kapott emmy-t, de Heigl igen. tudom ez nem mérhető, de BAZDMEG!!!! és nem azért, mert szeretem a house-t, de amit Laurie művel az fenomenális. és mellette egy Heigl-nek van. bruhaaahhaa
    2. ez a kibaszott adoptálás nevetséges, vegyenek krokodilbőr táskát, azzal villogjanak ezek a kretének. divatcikk egy gyerekből, mindegy csak menjen a ruhához. hülye kurva, de az összes többi hasonló barom is.
  • Bulykin #2
    a legidegesítőbb karakter volt, én örülök neki
  • Loverman #1
    de pont a grace klinika miatt volt kelendő a filmekhez is nem? lehet hogy az egyikkel elszáll a másik is..