Szekeres Viktor

Másik csatornán folytatódhat a 24

Lehet, hogy véget ér nemsokára a 24, azonban előfordulhat, hogy megadatik a lehetőség a sorozatnak, miszerint másik adón folytatódjon. Hivatalos bejelentés a héten várható.

Egyre hangosabbak azok a hangok, miszerint a nyolcadik évadja lesz az utolsó a 24 című amerikai akciósorozatnak. Azonban ezzel párhuzamosan azt is hallani, hogy a 20th Century Fox nem akar lemondani Jack Bauer kalandjairól, s a sorozat megszüntetése esetén más csatornának próbálják továbbadni a még ma is hetente átlagosan 9-10 millió nézőt a képernyők elé ültető produkciót.

Az egyik legfőbb célpont a Fox csatorna egyik nagy konkurense, az NBC, melynek programigazgatója elmondta, hogy valóban felkínálták nekik megvételre a 24-et, azonban döntés még nem született. Egy mindenesetre biztos: ha más csatornán folytatódik a 24, akkor a tervezett mozifilmet is halasztani fogják, hiszen azt a széria lezárása után kívánják leforgatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #12
    Szerintem meg lehetne meg belole.
    Nekem a 7. evad nem tetszett, ez jobb annal...
  • Quantumleap #11
    Nem kell 9.évad. Fejezzék csak be, eléggé kitünik már az ötlethiány.
  • KP27 #10
    Én is úgy emlékszem, hogy azt nyilatkozta Kiefer, hogy a 24 sokat adott neki, cserébe ő is ad a 24nek, és addig vállalja a filmet, amíg a rajongókat érdekli.

    Ettől független ha ilyen lesz a 9es évad, mint a mostani, akkor lehet inkább nem kérek belőle. Ugyanazokat az idegesítő dolgokat erőltetik újra amik eddig se tetszettek.
  • pixx #9
    Itt arról beszélnek, hogy senki se tart valószínűleg egy 9. szezont, és nem is gondolkodnak erről. Amit megtalálom a másik nyilatkozatot ide bököm neked...
  • kalapos01 #8
    Várom a linket, hogy hol mondott ilyen baromságot.
  • pixx #7
    ezt nem KS dönti el...
  • pixx #6
    Tudok angolul, és nem kamuztam. 1 éve teljesen mást nyilatkozott, azért is kezdődött az évad, ahogy kezdődött. Ő mondta, hogy szerinte többet nem lehet kihozni a karakterből.
    De most, hogy utána néztem finanszírozási problémák vannak, vagyis már túl sokat kérnek a készítők, és a szereplők, és még nem döntöttek a 9. évadról.
    Lehet, hogy hype volt, hogy többen nézzék?
    A 9. évad még minidig a levegőben lóg ettől függetlenül lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem...ezt KS dönti el, hanem a tv csatorna, valószínűleg ezért is akarja átvenni egy másik tévécsatorna, mert ők ölnének bele pénzt...
  • kalapos01 #5
    Ha tudsz angolul, akkor lefordíthatod. Ez januárban volt: "Sutherland told reporters at press tour this afternoon that he’s “absolutely open” to sticking around for a ninth season. “I’ve always said that as long as people wanted us to make it , and people were really interested in watching it, I would be interested,” he said. “There are a lot of components involved. Right now my focus is on finishing season 8.”"

    Szóval nem kell kamuzni. Bár nem hiszem, hogy az NBC-nek lesz zséje arra, hogy átvegyen egy ilyen drága sorozatot.
  • kalapos01 #4
    Persze, LOL. Ő éppen azt mondta, hogy addig akarja csinálni, ameddig nézik a nézők. Vicces lenne, ha úgy akarnák folytatni, hogy ő nem akarja.
  • AZTA #3
    egy sorozat általában addig megy amig van nézettsége, és ha még megvan neki a kellő néző addig minek van szó egyáltalán arrol hogy vége legyen?