Szekeres Viktor

Angeline Jolie miatt mégsem lesz Wanted 2

Angelina Jolie úgy döntött, hogy mégsem szerepel a Wanted második részében, s hiányában a filmet gyártani tervező stűdió inkább lefújta a tervezett forgatást.

A Vulture információi szerint a jelenleg a The Tourist című thrillert Johnny Deppel forgató Angelina Jolie kiszállt a tervezett Wanted 2-ből, a Universal Pictures pedig ahelyett, hogy új színésznőt keresett volna Fox szerepére, inkább lefújta a tervezett produkciót. Az eredeti tervek szerint Timur Bekmambetov rendező készítette volna el Evan Spiliotopoulos forgatókönyve alapján a folytatást, melyben ismét Wesley, azaz James McAvoy lett volna a főszereplő.


A 75 millió dollárból készült Wanted a sikeres képregényadaptációk közé tartozott, hiszen Amerikában 134, a világ többi részén pedig 206 millió dollár bevételt hozott. Így nem volt meglepő, hogy folytatni tervezték. Angelina Jolie a második rész helyett Alfonso Cuaron Gravity című scifijének főszerepére bólintott rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zoltanszon #17
    winnie, csak egy gyors kerdes... Vannak benne szuperhosok?
    Es szupergonoszok?
    Es az egesz a szupergonoszok kozotti leszamolasrol szol?
    Tudtommal nem. Vagyis egy f@sza kis tortenetet ugy ahogy van kibeleztek. En nem tudom, hanyszor olvastam el a Wantedot, de ajanlom mindenki figyelmebe.
    Eleve Wesleynek az a kepessege, hogy minden loves talal. Nem kell celoznia. Es nem az, hogy meggorbiti a golyo utjat.
    Az meg, hogy Fox ugy nez ki, mint Halle Berry es nem ugy, mint Brangelina, mar csak hab a tortan.
  • Fidolorous #16
    Spoiler:

    de ha egyszer az előző részben minden tekintetben MEGHALT a csaj, akkor néhány visszaemlékezős jelenet még nem vet akkora súlyt a storyra mint egy élő lélegző főszereplő.. mindegy aki folytatást akart ott a játék viszonylag értelmesen folytatja a filmet csak kb. 3 óra alatt vége is :D
  • endrev #15
    ... ugyanaz a színész MINT az előző részben...

    bocsi
  • endrev #14
    Nem is baj, hogy lefújták, nem szólt semmiről. A Gravity legalább valami újat hoz. Remélem.

    Fidolorous, Jolie nélkül a folytatás csak koppincs rágicsálás lenne. Milyen lett volna, ha a Birodalom visszavágban a főszereplők közül csak Darth Vader-t és a Császárt játszotta volna ugyanaz a színész az előző részben? - Egy kevésbé vicces Űrgolyhók... :)
  • Fidolorous #13
    egy ember miatt jó nagy baromság lefújni egy teljes filmet, elég érdekesen gondolkoznak odaát...
  • Exen #12
    Én sem siránkozom érte, mert az effekteken kívül semmi jó nem volt a filmben, és azok is csak technikai szemmel nevezhetőek jónak. Nekem nagy csalódás volt az első rész is, így egyáltalán nem siratom, hogy nem lesz folytatás.
  • Hornymut #11
    Pontosan, a címen és a neveken kívül szinte semmit nem vettek át az amúgy zseniális képregényből. Nekem ez örömhír, hogy nem lesz folytatás, de ez persze magánvélemény.
    Az, hogy Millar-nak tetszett a film az egy dolog, de emlékeim szerint neki sem az adaptáció hűsége jött be annyira
  • pixx #10
    Én elolvastam a képregényt, a képregényben Fox fekete volt, és róka fülei voltak, két pisztolyt viselt stb. Golyó Ferdítés nem volt a képregényben, viszont voltak helyette párhuzamos világok, és a Morgan Freeman alakított Sloan eredetileg alacsony volt, fehér és Solomon Seltzernek hívták, stb.
    Szóval a címen kívül nem sok köze volt hozzá...

  • CaptainRumi #9
    viszonylag sok? lehet jobb lenne, ha még egyszer (vagy végre) előkapnád az öreg Íliászt.
    De ha a viszonylag sok egyenlő a kevéssel, akkor nem szóltam.
  • winnie #8
    vagyis viszonylag sok? (a képrgény kockáit snittről-snittre visszaadó jelenetek tényleg eszméletlenek) viszont tisztelendő, hogy ennyire megbízol abban, amit más ír. olvasd el azt is, hogy mit nyilatkozott a képregény készítője a filmről.