Szekeres Viktor

Mel Gibson nélkül a Mad Max 4?

Mel Gibson még mindig nem mondott konkrétumot a Mad Max visszatérésében való szerepvállalásáról, de nagyon úgy néz ki, hogy a színész kihagyja a 3D-s megvalósítással is kacérkodó filmet.

Több hír szólt arról korábban, hogy Mel Gibson visszatér a Mad Max negyedik részében, a Mad Max: Fury Roadban, legalább ugyanennyi cáfolta ezt, de a színész eddig nem nagyon nyilatkozott arról, hogy mire számíthat vele kapcsolatban a közönség.

Most azonban az Edge of Darkness promóciós körútjának egyik sajtótájékoztatóján az alábbit válaszolta egy, az új Mad Maxben való részvételét firtató kérdésre, miszerint vállalna-e egy cameót a filmben, ha George Miller térden állva könyörögne: "Nem, biztosan nem. Már beszéltünk erről, köszöntünk egymásnak és tisztáztuk a dolgot. Nem nagy ügy, cseppet sem az. Ez az ő sorozata. Úgy készíti el, ahogy ő akarja, én pedig kíváncsian várom, és sok szerencsét kívánok neki. Szerintem George Miller igazi zseni. Bármit is csinál, bármire is teszi rá a kezét, az valahogy kivételessé válik. Szóval alig várom, hogy mi sül ki ebből a projektből."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stonee #7
    nekem mind1 milyen formában csak álljanak már elő egy szinvonalas folytatással... vagy előzménnyel, mind1. néha van 1-1 hírmorzsa a filmmel kapcsban, konkrétum meg semmi. még el se kezdték forgatni...
  • berserk87 #6
    Chocho bocs, hogy rosszul írtam le a neved.
  • berserk87 #5
    Nem valószínű, hogy reboot lesz, mert George Miller rendezte az előző három Mad Max részt is.

    Choco: Szerintem nagyon jó volt a Happy Feet, az egyik legjobb animációs film amit láttam. Oscar díjat is kapott, mint legjobb animációs film, szóval valószínű, hogy csak a te ízlésedet nem találták el és amúgy jó lett
  • zombeeka #4
    Reboot lesz? Újragondolása a régi Mad Max-nek?
    Avagy Mad Max (a 3.ik rész óta megszületett) "fia" fog küzdeni az apokaliptikus jövőben? Vagy előzményfilm lesz egy fiatal M.G. hasonmással?
    Mert bár már nem fiatal,de Mel Gibson nélkül nem lesz az igazi ha megfeszülnek se!
  • Chocho #3
    "Bármit is csinál, bármire is teszi rá a kezét, az valahogy kivételessé válik."

    Mint a Happy Feet. Kivételesen szarrá. :D
  • bertino #2
    nembaj, kaszkadőr jelenetek legyenek faszák, ez a lényeg ! :D
  • Wittgen #1
    "köszöntünk egymásnak és tisztáztuk a dolgot" - ez úgy hangzik, mintha összerúgták volna a port