Szekeres Viktor

Egyre keményebbek a 24 8. évad előzetesei

Január 17-én mutatkozik be Amerikában a 24 című akciósorozat 8. évadja, s a Fox csatorna nem fogja vissza magát a marketingre költött dollárokat illetően. Már több mint egy tucat előzetest készítettek Jack Bauer visszatérésnek tiszteletére.

Ahogy az lenni szokott, a FOX igazi 24-dömpinggel fogja elárasztani a nézőket, hiszen a vasárnapi duplaepizód után 18-án, hétfőn is két résszel támadnak az amerikai közönség érzékszerveire, csak ezután vált át a sorozat a megszokott és hagyományosnak mondható heti egy epizódos tempóra.


Mint ahogy az az új előzetesekből is kiderül (könnyen kereshetőek, tele velük a YouTube), az új 24 ezúttal New York-ban fog játszódni, és amellett, hogy több ismert szereplő is visszatér a sorozatba (Jack pár munkatársa, a lánya, a veje, az elnökasszony), mellettük megannyi új tűnik fel olyan színészek alakításában, mint Freddie Prinze Jr., Kattee Sackhoff vagy Mykelti Williamson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #8
    Én is rühellem a spoilereket, de aki csak a 2. vagy 5. szezonnál tart, az miért olvassa el az egész hírt a 8.szezonról??? Mégis mire számítottatok?
    (a címben,képben nem lőnek le semmit, ki lehet hagyni gond nélkül)
  • unisol1 #7
    Na bazz, eddig mindenki áradozott a 7.-ről, hogy überfaxa,bár nálam az 5. is csúcs volt, sokkal jobb, mint a 4. A 3. tényleg ász persze! A 6.-at fikázzák sokan, de az első 4 rész durván bejön! Persze az elején a 4. is nagyon ütősen indult. De ott fordult elő először, hogy untam nézni. Persze nem sokáig, de akkor is! De visszagondolva az is király!
  • unisol1 #6
    Na, pont ezért nem kéne a cikkben JELÖLETLENÜL elárulni, hogy ki tér vissza. Szinte mindenki kerül benne közvetlen életveszélybe, mégha csak pár részre is, de azé' nem kéne tudni előre, hogy nem murdel meg! Mondjuk ez még nem volt oan nagy spoiler, de utálom az ilyet, pedig 5-ön vok túl...
  • Dns5000 #5
    Ja a 3.-4. evad volt a legjobb aztán eléggé kezd laposodni.
    Amiko 25.ször kell megmenteni a világot már kezd kicsit uncsi lenni.
    A 7. évad nagyon uncsi volt.
  • pepe792 #4
    Akkor van mit még nézned. :D A többi még izgalamasabb lesz.
  • grebber #3
    Én még csak most érek a 2. évad végére! Nagyon jó és izgalmas sorozat!
  • sambauer #2
    már hiányzott a fazon, várjuk :)
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Azért Katee Sackhoff nevének elírása nem megbocsátható bűn...!