Szekeres Viktor

Tarantino Kill Bill 3-at és Becstelen brigantyk 2-t akar

Amerikán kívül is van élet, bizonyítja ezt az is, hogy Quentin Tarantino legújabb terveiről nem egy amerikai hírforrás adott tudósítást, hanem a népszerű rendező Olaszországban, egy tévéműsorban ejtett el pár mondatot, amire a rajongók azonnal felkapták a fejüket.

A Parla Con Me című olasz talkshow-ban a műsorvezető folytatásos terveiről faggatta Tarantinót, aki először kategorikusan kizárta, hogy valaki második részt forgasson a Ponyvaregénynek, majd elmondta, hogy a Becstelen brigantyk esetében nem elképzelhetetlen egy előzményfilm.


Ezután, mivel arra vonatkozó kérdés nem hangzott el, QT megemlítette, hogy talán sokakat érdekelhet a Kill Bill folytatásának kérdése, s bizony ő nagyon szívesen elkészítene egy Kill Bill 3-at 2014-re ("Igen, a Menyasszony ismét harcolni fog."), hogy 10 év legyen a második és harmadik rész között, mert annyi biztos kell a Menyasszonynak, hogy kiheverje a legutóbbi történéseket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yutani #24
    Ponyvaregénynek folytatatást nem szabad csinálni, viszont egy előzményfilm esetleg sikerülhet. Vincent Vega kell bele! :)
  • bippo #23
    4szoba? Imádtam. (mondjuk Tarantino csak csak tetőtéri részt rendezte, de az nagyon állat volt. Tim Roth pedig isteni volt.)
  • lamella #22
    Melyik 3 a jó és melyik 10 a szar? :)

    Nálam a Brigantyk eddig az év legeredetibb filmje. Háromszor láttam moziban. Aminek legjobban örülök, Christoph Waltz és Mélanie Laurent felfedezése. Reménykedem, hogy februárban a film, a rendező, a forgatókönyv és Waltz ott lesz a jelöltek között.
  • trogi #21
    Nem tudom próbáltad-e Kim Ki-duk filmjeit megnézni? Négyet láttam, ebből kettő (Tavasz, nyár...; Bin-Jip) lazán top10-es, 2 meg közepes, nézhető (Az íj, Idő)kategória.
  • trogi #20
    Maradjunk annyiban, hogy nem értem egyesek lelkesedését Tarantino/filmjei iránt, ugyanúgy, ahogy egyesek nem értik lelkesedésem pl. a Támad a Mars! iránt...
  • David0113 #19
    Opeca:

    Hát az IB pont nem attol jó film, mert zsidókat vagy nácikat irtanak benne, hanem mert fasza párbeszédekből és kidolgozott karakterekből áll, mint általában az összes Tarantino film. Tény hogy van egy stílusa amit sokan nem szeretnek, de egy zseniális rendező. Attól függetlenül a zsidó filmes hozzászólásoddal teljesen egyetértek, de ez erre a filmre nem vetíthető le.

    VISZONT: 10 Tarantino film?????????

    Kutyaszorítóban, Ponyvaregény, Jackie Brown, Kill Bill (ez egy film hiába 2 rész), Halálbiztos, Becstelen Brigantyk.

    Ennyi. ezeket készítette ő, nem többet. 6 film, ha neked ebből 3 tetszett ako már nem lehet olyan szar. Nekem kedvenc rendezőm, ezek közül egy filmjét nem szeretem a többi isten király.
  • Chocho #18
    Én olvastam: Sorstalanság.
  • Johnny Maize #17
    Én is imádom amikor a filmekben nácikat ölnek.
  • opeca #16
    Hát arról biztos azért, mert a filmes ipar zsidó kezekben mozog, és imádják amikor a filmekben nácikat ölnek.

    Ez komoly, olvastál valaha lesújtó kritikát olyan filmről ahol náci kontra zsidó szerepelt?

    Nem, és miért?
    Mert ha a film olyan, hogy a zsidókat mészárolják, akkor jó, mert szegény zsidók.
    Ha meg a zsidók mészárolnak, akkor is jó, mert gonosz nácik.

    Na, úgyhogy igen, valóban sok jó kritika jelent meg, de ez volt a kakukktojás.
  • Etinger #15
    *ról