Szekeres Viktor

Michael Bay nem tud szabadulni a Transformerektől

Michael Bay, a Transformers és a Transformers: A bukottak bosszúja rendezője hivatalos honlapján jelentette be, hogy a gyerekjátékból készült akciófilm harmadik része lestipistopolta magának a 2011-es év egyik legelőkelőbb premierdátumát.

Természetesen a Függetlenség napja előtti hétvégéről van szó, tehát a Transformers 3. jelen tervek szerint 2011. július 1-én kerülhet mozikba, s aki olvas a sorok között, az valószínűsítheti, hogy a rendezést ismét csak Bay fogja magára vállalni. A rendező közölte rajongóival, hogy már túl van az ILM embereivel egy 5 órás megbeszélésen, sőt, Ehren Kruger íróval már a Hasbro embereivel is tárgyal arról, hogy a 3. részben milyen új karakterek tűnjenek fel.

Spekulációk szerint a TF3 nyári megjelenése hatására el fogják tolni az ugyancsak arra a nyárra tervezett másik Hasbro-filmet, a Torpedó játékból készülő Battleship-et, elérve ezzel azt, hogy 2011 nyarán a startoló szuperhős képregények mellett (Thor, Captain America, Geen Lantern) szinte csak folytatásfilmek kerüljenek mozikba, olyanok, mint a Karib-tenger kalózai 4., a Pókember 4., a Másnaposok 2., a Verdák 2., a Kung Fu Panda 2. és a Harry Potter 8. (vagy, ha úgy tetszik, a 7/2.).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sambauer #18
  • vmiki88 #17
    csak jobb legyen, mint a 2-dik rész
  • Nazir #16
    Sztem meg korvajó volt mind a 2. minek kell hasonlítgatni egy teljesen másik univerzumhoz? Terminátorhoz mint olvastuk lenntebb akkor kell majd ha kijön egy Transformers VS Terminators.
  • winnie #15
    "ki csodát vár egy hajtogatós-robotos gyerekjátékból készült filmtől, annak komoly problémája lehet vállon felül."

    ezt az érvelést sosem tudtam hova tenni. nem a film a szar, hanem az, aki azt várja el egy filmtől, hogy jó lesz? szerintem aki így gondolkodik, annak van gondja, de ha gondolod beavatlak, hogy sokak szerint a TF1 jó lett. meglepően jó. és már akkor sem volt senkinek oscaros elvárása. most sem volt. és még ezeket az elvárásokat is képes volt a TF2 alulmúlni azzal, hogy a 10 éven aluliaknak próbált szólni és afféle pretini scifiakció lett, amitől ugyan nedvesednek páran, de azért a meglehetősen sokan inkább behánytak.
  • Yutani #14
    Nem volt annyira rossz a TF2. Amíg várunk az igazán jó és tartalmas filmekre, addig ez jó volt egy kis szórakozásnak. Aki csodát vár egy hajtogatós-robotos gyerekjátékból készült filmtől, annak komoly problémája lehet vállon felül.

    Tőlem jöhet a 3. rész, biztosan nem lesz rosszabb, mint az eddigiek (csak azt a kurva kamerát ne rángassák már annyira!). Még több poén, még több robot, mégtöbb lövöldözés, még több robbanás.

    Aztán ha igényes, tartalmas filmet akarunk nézni, akkor választunk mást. Nem ezektől a látványfilmektől fogjuk telekönnyezni a zsebkendőt.
  • Healbacsi #13
    "talán úgy, hogy egy gyenge második részre( amit nyilván jóval később látsz mint az elsőt ;) :D) jobban fogsz emlékezni, amivel az első rész emlékei is negatívabban fognak hatni ;)"

    Nezzuk a Terminator szeriat. A 3. resz hiaba volt gyenge eresztes, a 2. resz meg jobban profitalt ebbol, mert meg mindig ezt tekintik a terminator filmek etalonjanak. Szoval ez a folytatas elrontja az elso reszeket gondolat egy akkora marhasag, mint a haz.
  • pixx #12
    Tegnap nézetem a 2. rész, a feléig bírtam, aztán kikapcs.
    Az egy is látvány film volt, de itt szinte mindig robbant valami, még se történt semmi. Lapos volt számomra...
  • cateran #11
    En inksbb abban ketelkedem, hogy jobb lesz mint az 1...a 2.-nal jobbat nem nehez csinalni (abba meg inkabb bele sem gondolok,hogy rosszabb lesz mint a 2.)
  • Kindred Blades #10
    Szerintem még a Transformers 12-t is ő fogja rendezni. Ha rajta múlik, meg a bevételen.
    Mert az lesz.
    Ami elég szomorú.
    Igen, sajnálom tőlük a pénzt. Ezért a 'termékért' sajnálom. Már csak a gyártási költséget és a marketinget is. Azt a pénzt lehetne költeni mondjuk rákkutatásra.

    (Igen, winnie, tudom, hogy nem vagyunk mind egyformák, de hogy ez egy ilyen szutyoknak létjogosultságot ad, az engem... mi is a jó szó? elszomorít. Csak ha említenéd.)
    Persze nem kizárt, hogy a harmadik rész klasszisokkal jobb lesz, mint a második volt. De őszintén szólva igencsak meglepne.
  • Nonix #9
    20 percig neztem a masodik reszt és kikapcsoltam. Utanna feltettem magamban a kerdest hogy "vajon az első is ilyen gagyi volt? Mi tetszett nekem abban ?"