Ötvös Tibor

Harry Potter Középföldén?

Daniel Radcliffe mindent elkövet, hogy elkerülje a beskatulyázást és a legújabb hírek szerint a Harry Potter filmek mellett egy másik franchise főszerepét is meg kívánja szerezni. Ez pedig nem más, mint A hobbit.

A The Los Angeles Times beszámolója szerint David Tennant és a Wantedben megismert James McAvoy mellett a mindenkori Harry Potter, Daniel Radcliffe is esélyes Guillermo del Toro A hobbit című filmjének címszerepére. A három színész versengése azonban hamarosan véget ért, hiszen a jövő heti Comic Conon állítólag bejelentik, ki kapta Zsákos Bilbo szerepét.



Radcliffe becsületére legyen mondva, hogy nem elégszik meg a Harry Potter-filmek biztos bevételeivel - mondjuk A hobbit két részének sikere is borítékolható -, hanem folyamatosan keresi az új utakat. Legutóbb például egy színdarabban botránkoztatta meg a nézőket meztelenségével, ám ugyanakkor a kritikusok el voltak ájulva alakításától.

Időközben sajnos kiderült, hogy a rendező nem jelenti be választottját a Comic-Conon, szóval tovább tart a bizonytalanság.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BaliBoy #28
    Hát erről ne engem kérdezz. Hátha a Kibővített Blue-ray változatba beletesznek még némi pluszt. :) (a mozis verzió már előrendelhető az amazonon, novemberre ígérik)
  • boomsly #27
    Radcliffe fél a beskatulyázástól: "Harry Potter Középföldén?"
    Már késő......
  • Szolnokboy1 #26
    és miért nem adták ki eddig?
  • BaliBoy #25
    A nagy részét egyszerre forgatták le. A részek között már csak rövidebb részeket forgattak.
    Egyébként elvileg mind a 3 részt 5-5-5 órásra tervezte P.J. Sőt, ilyen részek is állítólag le vannak forgatva mint Bombadilos rész. Csak túl hosszú lett volna.
  • BaliBoy #24
    Hmm... Hát érdekes választás lenne. Bilbó annyira már nem fiatal amikor a Magányos hegyhez indulnak. 50 éves (ha jól emlékszem) ami hobbitoknál még nem olyan sok de ezt a Potter gyereket nagyon el kéne maszkírozni hozzá, hogy hiteles legyen. Már csak azért is mert a trilógiában ugyebár idősebbnek mutatják.
    Színészileg nem lenne sztem vele gond.
  • Tinman #23
    Kijezagörcs a pacival?
  • Szolnokboy1 #22
    kár, hogy nem nézted végig, nagyon jó film. a sátras buzulás után már nincs több benne, talán egy smár van még. egyébként egy remek drámáról van szó.

    én a Milkkel voltam úgy, hogy nem tudtam végignézni. az egy dolog, hogy abban több a buzulás, de ráadásul melegjogi aktivistákról, meg a buzik elfogadásáról szól, amire én abszolút nem vagyok kíváncsi. 20 percig bírtam.
  • wolruf #21
    Én még nem láttam, de amennyit hallottam róla, az pont elég is volt... Bár a hiba biztosan bennem van :D
  • Aldo Moro #20
    Most hétvégén adta talán a Duna az általad említett filmet. Megnéztem, régen kíváncsi voltam rá. Amikor a sátorban elkezdtek buzulni, akkor besokalltam, azt mondtam, hogy nem kötelező ezt nekem nézni. Gusztustalan volt.
  • Aldo Moro #19
    A Gyűrűk ura trilógiát? Én úgy tudom, nem egyszerre forgatták.