Ötvös Tibor

Ütős Becstelen brigantyk trailer

Megérkezett az eddigi leglátványosabb és legütősebb előzetes a Quentin Tarantino rendezésében készült és Cannesban már hatalmas sikert aratott - mégis 40 perccel megrövidített - Becstelen brigantykból.

Bár láthattunk már rövidebb jeleneteket a Becstelen brigantykból, azért a most megjelent, viszonylag hosszúnak mondható trailer minden eddig megjelent teasert lepipál. Ha QT képes a most látható iramot és lendületet a filmben is végig megtartani, akkor bizony egy sikerfilmmel lesz dolgunk augusztusban.


A film a nácik által megszállt Franciaországban kezdődik, ahol a film egyik főszereplője, Shosanna Dreyfus szemtanúja lesz családja kivégzésének, melyet az egyik legkönyörtelenebb náci tiszt, Hans Landa követ el. Shosanna Párizsba menekül, ahol új személyazonosságot vesz fel és mozitulajdonosként él tovább.

Közben Aldo Raine őrmester egy csapatot szervez zsidó katonákból azzal a szándékkal, hogy végezzenek a Harmadik Birodalom legveszélyesebb és legbefolyásosabb vezetőivel. A csapathoz csatlakozik Bridget Von Hammersmark beépített ügynök, aki nem mellékesen színésznő is. A sors úgy hozza, hogy egy véletlen folyamán elkeverednek Shosanna mozijába, aki sajátos bosszút eszel ki Hans Landa ellen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #13
    Francia zsidókból toboroznak egy csapatot akik levadásszák a nácikat, ja és közben egy gonosz náci kiírtja az egyik csaj családját aki bosszút forral vagy mi a picsa? Hát ez aztán nagyon bő és értelmes sztori :)
    Tarantino.... bemutatkozol mostanában te is ám....
    (persze azért kellett a Brad Pitt a név miatt hogy többen nézzék)

    Ja hát igen meg Hitlert teljesen fogyatékosnak még azért be kell mutatni :)
    Meg majd az alakulat, ők szépen szétcsapkodják baseballütővel a nácik fejét...

    Unalmas az ilyen amcsi propaganda fosnak sem nevezhető valami.
    Tarantino is megmutatta az igazi arcát.
  • bigjoe #12
    Több mint 60 éve volt az a q**a háború. Én már nagyom unom, hogy még mindig arról filmeznek. Nem vagyok kíváncsi ezekre a negatív szarokra..
  • boomsly #11
    Láttunk már gyenge, semmit mondó trailer mögött ütős filmet és persze volt olyan film is, amiből elég lett volna csak a trailer és semmi több.
    Remélem ez az előbbi!
  • es5eNCe #10
    A kérdésre a válasz hogy semmikor de ez nem azt jelenti hogy nekem el kell dobjam az agyamat a trailer láttán. Nekem és még másoknak egész egyszerűen nem tetszett amit láttunk ennyi. Neked és az utánad szólónak meg nem az én és mások véleményével kellene foglalkoznod. Ha tetszett örülj neki és drukkolj h jó legyen a film. Egyébként Tarantino neve nem garancia a sikerre max annyi h egyedi látásmódú alkotást tesz le az asztalra. Annak ellenére hogy szerintem szart se ér ez a trailer nem zárom ki h jó lehet a film, majd kiderül.
  • dzsagon #9
    ja bazmeg! idióta fikázók.
  • Real13 #8
    Egy kérdés a sok kedves fikázónak:Tarantino mikor csinált tipikus Hollywood-i filmet?
  • Barakukk #7
    ööö, úgy tudom, hogy végül mégsem vágják meg a Becstelen brigantyk-at, csak még dolgoznak a végleges vágáson, de lehet, hogy ezzel csak nyugtatni próbálták a népet.
  • Gerbill #6
    Az első trailer tényleg ütős volt, de ez? Kicsit többet árult el a sztoriról, és lassan kiderül, hogy egy sima merénylős film lesz. Valkűr ala Tarantino. Most ez kicsit visszavetette az érdeklődésemet.
  • BobMR #5
    Az egyik ütött a baseball ütővel, a másik meg eldobta az agyát.
    Remélem a film nem ilyen értelemben lesz ütős.
  • es5eNCe #4
    Nekem sem. Kíváncsi lennék mitől annyira ütős ez a trailer? Semmi olyat nem láttam benne amitől eldobtam volna magamat. Tipikus Hollywood, amcsi propaganda megint a film. Szerintem újat ebből a témából nem fognak már kihozni.