Ötvös Tibor

QT megmenti Sharon Stone karrierjét is?

Quentin Tarantino John Travolta, Samuel L. Jackson, Mickey Rourke és Uma Thurman után most Sharon Stone karrierjét próbálja visszaterelni a helyes útra. A hírek szerint ugyanis Stone lesz Weekend című filmjének főszereplője.

QT jelenleg épp a Cannes-i Filmfesztiválon mutatja be Becstelen brigantyk című, sztárokkal megtűzdelt világháborús filmjét, ám az egyik sajtótájékoztatón már a következő terveiről beszélt. Elárulta, hogy siker esetén elkészíti a háborús film előzményeit, de közben - valószínű csak executive producerként - elkészíti a Weekend című filmet is.A hírek szerint a thriller műfajába sorolható alkotásban Jessica Biel, Dennis Hopper, Michael Madsen és Lucy Liu mellett Sharon Stone alakítja főbb szerepeket, a forgatás pedig Szerbiában zajlik majd. A történet szerint a háborús veterán Max motorjával elndul, hogy a hétvégét kedvenc faházában töltse.

Útközben azonban belefut egy Rita nevezetű gyönyörű nőbe, akinek lerobbant a kocsija. Max természetesen segít a hölgynek és elviszi a legközelebbi szerelőhöz, ám ott olyan dolgok derülnek ki, aminek hatására hamarosan az életéért kell, hogy megküzdjön.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Mikiller #10
  Hmm, jó nő ez a Sharon Stone még mindig.
  Kíváncsian várom a filmet.
 • krajcsovszkig #9
  #5 Ha csinálnak egy-egy jó filmet, azért sose kár :) Ha tudnak még, akkor maradhatnak simán

  #6 Jessica Biel nekem is :D

  #7-8 Rodriguez és Tarantino annyira jó puszi-pajtások, hogy gyakorlatilag azokat a filmjeiket is együtt csinálják többé-kevésbé, amit hivatalosan nem is. Meg az is simán lehet, hogy Rourke Tarantino javaslatára került be a SinCitybe.

  Egyébként ez egész jónak néz ki, csak azt nem értem hogy miért lesz Tarantino filmje attól, hogy ő az (egyik) executive producer? Tudtommal az csak a pénzt adja, nem?
 • Real13 #8
  Jól tudod. Igazság szerint Rodriguez és Miller rendezte (legalábbis papíron), QT meg vendégrendező volt egy rész erejéig.
 • Lalee1 #7
  Egészen véletlen a Sin City nem Robert Rodriguez műve? QT csak a "Rafferty pofázik a kocsiban elvágott torokkal" jelenetet rendezte nem? Én így tudom.
 • Nebojsa #6
  Jöhetnek egész nyugodtan hozzánk Szerbiába!

  Jessica Biel várós!
 • Luise #5
  az én magánvéleményem, hogy rourke és stone is elveszhetne már a süllyesztőben. mind2 fölött eljárt már az idő. de a sikereiket elismerem, mind2-nek voltak jó filmjei szép számmal, szal respekt...
 • TonySoprano #4
  Csak annyi hogy Mickey Rourke nem a bunyós oszkár jelölős filmben tért vissza a köztudatba,ahogy ezt állandoan sulykolják hanem QT Sin City-jében!
  Csak nem értem ezt miért nem említik sosem!
 • Running #3
  Ő írta.
 • kiskelgyo #2
  Tarantinonak mi köze Mickey Rourke karrierjéhez?
 • vészmanó #1
  Jól hangzik a dolog... várjuk...