Szekeres Viktor

A magyar tinik nemet mondtak az öreg Clint Eastwoodnak

A tinik nem buknak az öregre, amiben persze nincs semmi meglepő, hiszen a Gran Torino egyedül Amerikában több pénzt kaszált, mint a világ többi országában. Ráadásul a héten olyan ellenféllel kellett a neves rendezőnek megküzdenie, mint az Álom.net.

Clint Eastwood keménykedős hattyúdala április 16-tól 19-ig, vagyis a premier első négy napján, kvázi a hétvégén 6434 nézőt érdekelt Budapesten, ami mindössze a jegyeladási lista 3. helyére volt elegendő, hiszen az első két pozíciót akárcsak múlt héten, a Szörnyek az űrlények ellen (8900 néző) és a Halálos iram (8758 néző) foglalta el.

A hét másik "nagy" premierje a Pizzás operatőrének, N. Forgács Gábornak a pompomlányos tinikomédiája volt, mely Budapesten 5389 nézővel az 5. helyen nyitott, s keltett ezzel hatalmas csalódást az elvárásokhoz képest. Az ember azt hinné, hogy a könnyen bepalizható tini, pre-tini réteg automatikusan jegyet vesz az efféle filmekre, de mint kiderült, ez nincs így.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Atisz #14
  Nagyon nagy film, mint Eastwood szinte összes rendezése. Elmondhatjuk hogy azon rikta emberek egyike, aki színészként és rendezőként is nagyot alkotott. Hirtelen nem is nagyon jut eszembe más ebben a kategóriában (talán Mel Gibson még)...
 • TeDDyRuSh #13
  Emberek, rászántam magam és megnéztem az előzetest. Komolyan, tényleg, légyszi, senki ne nézze meg, mert ha véletlen egy kicsit többen mennek el, mint megérdemli, akkor képesek és rendszert csinálnak ebből az amerikamajmoló gimidiliből. Ez ott jó, hollywoodban, mert ott tényleg erről szól. De itt? Pom-pom lányok versenye. Mivan?!
 • m minnifield #12
  engem aztán hidegen hagy, hogy öregember vagy fiatalember a szereplő, ha jó a film, akkor ufó is lehet.ez egy akkora f.szság, fiatal srácokról szóló filmet csak fiatalok, öregekről szólót csak fiatalok nézzenek? f.szt, nézze mindenki, aztán szűrje le a tanulságokat, ne az életkor alapján tessék ítélkezni.
 • winnie #11
  akkor az előzőt lehet, hogy visszaszívom. én azt hittem bejön nekik, csak nem nézik meg, mert "valami öregember" a fpszereplő.
 • Zombee #10
  Viszont még többek szerint volt szar a Tokyo Drift... :DD
 • Darth Sith #9
  Én ma éjjel néztem meg a mozifanatikuson, nekem nagyon tetszett. De, a cikkel párhuzamban, én is tapasztaltam azt, hogy a teremben lévő nagyon sok fiatal kb bealudt rajta és kifele menet rengeteg negatív viszhangot (magyarul fikázást) hallottam. Hiába, nem volt CGI arzenál, nagy robbanások, csöpögő sex jelenetek...
 • winnie #8
  valljuk meg, hogy a gran torino is olyan film, amit az üresfejű tinik simán élveznek. több annál, jóval több, de az üres fejü tinik odavannak azért, ha jön egy bácsi shotgunnal és nem kegyelmez. azt mondják az ilyenre, hogy "úúú" meg "ááá, de durva, díírr"
 • Etinger #7
  Álom.netet azért ne hasonlítsuk össze a Halálosabb Irammal... szerintem utóbbi a 3. résszel kellemes meglepetést okozott sokaknak....
 • GG #6
  Valahol olvastam (lehet, hogy pont itt az sg), hogy maga az alkotó is trash filmnek hívta eleinte aztán rákopintottak az orrára és után már tini filmnek nevezte...hihi vicces :D
 • hajnaltores #5
  Hát, igen:) Ribanc Lilla öö bocsánat Labancz Lilla Színészi játéka már - már Oscar Gyanús...Clint is Elismerte ezt az egyik Sajtótájékoztatón....:)