Ötvös Tibor

Megnézte a kalóz-Farkast - kirúgták

A Fox nem kegyelmez senkinek, akinek köze lehet az X-Men kezdetek: Farkas idő előtti kikerüléséhez, még saját újságíróinak sem. Legutóbb a Fox News egyik munkatársát rúgták ki, mert megnézte a félkész verziót.

Pedig Roger Friedman kerek 10 éve volt a hírrészleg alkalmazottja, ám minden eddigi cselekedete egy pillanat alatt a múlt ködébe veszett, amikor is a Foxnews.com oldalán leírta, hogy megnézte a Farkas kalózváltozatát és azt is, hogy pontosan honnan és hogyan töltheti le minden "kedves" érdeklődő a félkész filmet.


Deadpool bemutatkozása

Erre szinte rögtön reagált Roger Ailes, a Fox News vezetője, aki letöröltette a cikket, majd azonnal útilaput kötött Friedman lábára. A hivatalos indoklás szerint az újságíró reklámot csinált a kalózkodásnak, hiszen azt hitette el mindenkivel, hogy teljesen rendben van, ha valaki illegálisan tölt le egy filmet a netről.

Friedman nem volt hajlandó kommentálni az eseményeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sandor8206 #16
    attól még hogy egyik jelenetben vízesés van, nem jelenti hogy 50 m arrébb nincs egy tó, vagy a hegy másik oldalán, ha ezt nem tudod felfogni+azt hogy van tavasz, nyár, ősz, tél (+a 3. x-men filmben se havas a táj, tó amikor Küklopsz visszamegy
    Jean Grey) akkor nem tudok veled mit csinálni, ne nézz filmet, se semmit.
    "...A kedvencem, hogy a második részben tényként kezelték, hogy az Aral tónál egy gátnál történt a beültetés, havas táj. Itt mintha egy dzsungelban történt volna vízesésénél..." és értelmezd magad, hogy mit írtál
  • pixx #15
    Köszi kedves Sándor, sebaj tanulj meg értelmezni, mert leírtam, hogy film a 3 xmen filmmel nem jön össze.
    Ez a képregény alapján lett csinálva, kicsit zanzásítva, de ettől is hemzseg a hibától szerintem.
    Évszakok, tóból, hogy lesz vízesés, te sötét? Nyáron vízesés, télen tó...
  • sandor8206 #14
    ezek a nagy logikai hibák és ezért nyavalyogsz? SPOILER
    Talán te is tudod a mai világban van olyan, hogy változnak az évszakok, egyszer tél egyszer nyár (Aral-tónál) és a szabadulás után Logan tényleg egy dzsungelben farmon élő öreg házaspárhoz kerül.
    A többiről meg csak annyit, Kardfog+koponya stb. Ez a film és az első X-men film között el fog még telni jó 10-15 év, ezalatt bármi történhetett. Az ok, hogy nem tetszik egy film, szíved joga, de hogy ilyen idiótaságokba belekötsz csak azt jelzi, hogy mekkora IQ-fighter vagy.
  • pixx #13
    Köszi én tudom mit néztem, aki nem látta az NE OLVASSA tovább:
    Kardfog hatalmas jóbarát ebben a filmben, és úgy e testvér, majd esküdt ellenség. Első x-men filmben kardfog nem hozta fel, de "tesó hát én vagyok, nem ismersz meg"
    Adamantium kilyuggatása a végén, az X-men 2-ben pont ott lövik fejbe Logant, mégis megakad a golyó. Most akkor az Adamantium összeforr vagy mi?
    A kedvencem, hogy a második részben tényként kezelték, hogy az Aral tónál egy gátnál történt a beültetés, havas táj. Itt mintha egy dzsungelban történt volna vízesésénél.
    A vége összecsapás, eldugott sziget "nincs bevezető út stb. aztán a nagy darabolás után 10 perccel rendőrség, és 4 tűzoltó autó kint vannak, gondolom a kompon álva vártak.
    Én nem tudom te mit láttál köze nincs a 3 filmhez, alapvető logikai hibák, illetve előzőleg bemutatott helyszínek, máshova helyezés, egy bazi nagy katyvasz.
    A 3 film felborította a képregényeket, ezt ezt mindenki tudja. Mostanra elfogadtuk, hogy oké van egy kicsit másik x-men is, sőt x-men 2 a legjobb szerintem.
    Aztán jön megint valaki, és felforgatja újra az egészet. Szerintem ez már kicsit sok főleg. Szar film, szar történet, azért annak örülök, hogy nem kellett kiadnom több ezer forintot, mert nem éri meg.
    Amúgy kb. hiányzik talán 30-50 effekt, nagy része háttér pótlás.
  • sandor8206 #12
    nem tudom mit néztél teljesen beleillik az előző 3 x-filmbe, a sztori meg olyan amilyen, ez Rozsi története, még így is sok helyen "megerőszakolták", egyszerűen vannak olyan fontos momentumok amiknek szerepelni kellett és ezek köré írtak sztorit.
  • atis78 #11
    Azért annyira nem félkész csak néhány számítógépes animációnál nincsen textúrázva
  • FefeeX #10
    A videót megnéztem volna, de sajna outside of US nem nézhető... :(
  • opeca #9
    Tényleg, ki az a szadomazo, aki egy félkész filmet megnéz?
    És azt sem tudom, hogy minek rugóznak ezen annyira hevesen, szerintem max. 1000 állat, ha megnézni.

    Vagy attól félnek, hogy kiderül, manapság már a filmeket csak egy zöld háttér előtt veszik fel, még a legtriviálisabb jeleneteket is?
  • Depridol #8
    talán marketing fogás az egész... mert lehet már most tudják h bukta lesz ezért csinálnak 1 kis hírverést.
  • pixx #7
    Akkor jó nagy barbár vagyok megnéztem...a történet valami nagyon rossz, tele van logikai buktatókkal, semmi köze a három filmhez.

    Itthon vannak sötétebb újságírók is, ők írhatnak vérlázító dolkogat még se rúgják ki őket. Hagyjuk már...azért nézte meg, hogy elsőnek írhasson róla, az olyan "butáknak", mint te. És ha felrakta a linket? Ha valaki le akarta tölteni, le is tölti, ha valaki meg, aki nem ért hozzá, mit kezd egy torrent linkkel. 5 perc után feladja.

    Nem baj az USA szintű "gondolkodás" már megy, hogy ítéljünk el mindenkit, aki egy picit is kilóg a sorból...