Ötvös Tibor

Máris folytatódik a Dragonball?

Bár még be sem mutatták, a hírek szerint a Fox máris a Dragonball: Evolúció folytatásán dolgozik. Legalábbis a főszereplő, Justin Chatwin meg van róla győződve, hogy már a forgatókönyv is készen van.

Erről az MTV Splash Page oldalán megjelent interjújában beszélt részletesen. A Gokut alakító fiatal színész mellett ott volt még a Buffy, a vámpírok réméből megismert James Masters is.



"Tudom, hogy a második forgatókönyv is kész van" - kezdte Chatwin. "Ez azonban teljesen eltér attól a gyakorlattól, amit egy képregényadaptáció kapcsán a többség elképzel magában." A színész kifejtette, hogy a készítőktől már ígéretet is kapott, miszerint ő és az Emmy Rossum alakította Bulma is visszatérnek még legalább egy rész elejéig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #9
    Előre félek a GitS és Akira filmektől...90% hogy a GitS 1 piff-puff film lesz a végén akkora szájbarágással,hogy ihaj,az Akira meg...el sem tudom képzelni,hogy tudnák visszaadni...semmi jó nem sülhet ki belőle,legalábbis nagyon szkeptikus vagyok
  • richard45 #8
    Mondjuk az teljesen más ha japán csinálja mert hát csak az ő kultúrájukhoz tartozik az adott anime, amerikában csak a giccsre hajtanak (tisztelet a kivételnek).
  • wolruf #7
    Nézd meg a Death Note filmet. Én pozitívan csalódtam benne.
    Azt legalább japániában forgatták :)
  • Narxis #6
    Szerintem jó ez.
  • richard45 #5
    Hát én nagy anime/manga rajongó vagyok (igaz a Dragonballt még nem láttam )de azt mondom hogy nem érdemes ezeket filmvászonra vinni, nem adja vissza azt a hatás ami mondjuk az animében/mangában megvolt. Abból meg főleg nem sűlhet ki jó ha az amcsik dolgoznak fel egy japán animét, mert ők teljesen átformázák a saját izlésükre és tádám kész is egy CGI-vel teletűzdelt értelmetlen baromság.
    Tehát én tartozkodom az ilyen feldolgozásoktól.
  • Darth Sith #4
    az elsőre se vagyok kiváncsi...így elbaszni valamit..nulla köze van az eredeti sorozathoz...
  • GG #3
    Sajna ez egy amcsi gondolat világot tükröző film. Épp olyan intelligens :P
  • Hornymut #2
    Ennek tipikus példája a Wanted. A képregény egy egyedi és zseniális történetű remek, a film meg hát egy átlagos agyatlan akciófilm, amit a látvány ment meg egyedül, meg néhol a hangulat.
    Meg milyen tájékozott ez a főszereplő gyerek, képregényadaptáció, jó az mangának is...
  • Szefmester #1
    hát nem azért.. de ez a film minden csak nem DB... a neveken kívül nem sok közöst láttam benne.. ha kicserélik a nevet és valami leszámolás itt-ott címmel tolnák az arcomba még lehet tetszene is.. de így hogy tudom mire akar hasonlítani.. :S