Szekeres Viktor

Felkerült a netre a Wolverine-film

Valljuk meg, egy ilyen hír azért áprilisi tréfának meglehetősen gagyi és elcsépelt lenne, s épp ezért élhet az éber olvasó a gyanúperrel, hogy nem csak szívatásról van szó, hanem valóban bárki megnézheti a "nyár" egyik leginkább várt filmjét.

A warezlinkekkel óvatosan bánnánk, de aki beüti egy netes keresőbe a "google" szót, az azonnal egy lépéssel közelebb kerül ahhoz, hogy meglássa azt, amit a legtöbb halandó csak április 30-tól fog látni nagy vásznakon (s idehaza szinkronizálva.)


A X-Men kezdetek: Farkas netes megjelenése azonban közel sem okoz felhőtlen örömöt a letöltésben hívő rajongóknak, hiszen hiába jó a kép és a hang minősége, a munkakópia közel sem a végleges állapotot tartalmazza. Esetünkben (sajnos meg kell néznünk, hogy hírt írhassunk belőle, ezért is a kis késés - mindent az olvasóért) az újraforgatott komplett jelenetek hiányoznak, nem beszélve a különleges effektusokról, melyek egyelőre csak jelzésszerűen vannak benne a filmben ("ide majd egy robbanást rajzolj, Johnny"), bár a zsinóron lógatott színészek látványa minden bizonnyal sokak szívét megdobogtatná, mint ahogy az effektmentesség is egy olcsó tévéfilmet juttat a néző eszébe.

Munkakópiák, workprintek meglehetősen ritkán kerülnek fel a netre, annak idején az új Star Wars-trilógia harmadik filmje, a Sith-ek bosszúja pár nappal a premier előtt talált utat (lettek is nagy oldalmegszűnések és letartóztatások), mint ahogy mindenki emlékezhet a Motel 2, a Sicko és a Halloween a premiert pár héttel megelőző netes premierjére, azonban mindezen kiadások eltörpülnek a Wolverine kikerülése mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FefeeX #32
    A nyomor kiterjedt az agyad helyére is... :(
  • sandor8206 #31
    arról is csak te magad tehetsz, hogy te magad vagy egy idióta!
  • FefeeX #30
    Te egy nagy paraszt vagy apám. Sosem mondtam hogy nem csináltam soha semmi olyat. De amennyi pénzt elbaszol komám a kocsmában, a cigire stb... És sír a szád, mert az átlag magyar ilyen. Persze érdekes, kocsmázni van pénz... Nem mondtam hogy mindent vegyél meg/nézzél moziban, egyszerűen aki ennyire ellene van és megideologizálja, az egy nyálcsorgató paraszt. Senki nem mondta, hogy neked minden filmet látnod kell, ennyi erővel lophatnál magadnak Lambot is (a mentalitásodból ítélve ha lenne rá lehetőséged, meg is tennéd), és mondanád akkor is hogy basszák meg, miért ennyiért adják, nincs rá pénzed, ők a hibásak.
  • Szefmester #29
    egyet értek veled.. ha van akárki itt a fórumon akinek mindene jogtiszta és még soha nem csinált semmi jogilag elítélhetőt az jelentkezzen nyugodtan..
  • sandor8206 #28
    mert neked eredeti minden program a gépeden? A zenéid? Nem lógtál soha a helyi járaton? Ha találnál egy 5000-t szaladnál a rendőrségre, hogy leadd? Na húzz innen a gec*be! Nem amcsiban élünk te idióta, hanem egy olyan országban ahol emberek minimálbérért dolgoznak 3 műszakban. És a mozi és eredeti DvD sok embernek LUXUS!!
  • Jubei #27
    Ami idáig megvan dvd-n az az x-men sorozat Scarry movie sorozat karib tenger kalózai1-3-ig, holtak hajnala, holtak naplója, stb stb úgy kb 200 gyári dvd-m van a polcon.
  • Jubei #26
    Na erről van szó. Leszedek egy filmet és ha tetszik megveszem dvd-n. Nálam a film addig marad a gépen ahogy dvd-n kiadják.
  • winnie #25
    pedig de megnéznék pár klasszikust újra, egy hosszú jegyességet, amélie-t, közönséges bűnözőket...
  • winnie #24
    és jé. pedig nem is én mondtam.

    mondjuk én nem a drágaság miatt nem járok annyit moziba, hanem, mert időveszteség, ami ugya kimaradó bevétel, később ledolgozandó idő, vagyis mégis csak a pénz az ok, hmm.

    "igy inkabb megveszem a filmet es annyiszor nezem meg ahanyszor akarom."

    elméletben én is így indultam neki. de most már ott tartok, hogy inkább megnézem és akkor nézem meg, amikor akarom. mert filmet az elmúlt 5-8 évben nem nagyon néztem többször, hihetetlen luxusnak tartom. (oké, az igazából szerelem meg a szeretni bolondulásig már járt a dvd-lejátszóba, de a többi... igen. korcs vagyok, ütni kell az ilyet, de annyi a film, hogy egy újranézés egy elsőnézéstől venné el az időt...)
  • xido #23
    aki ezt leszedi,elteheti majd az eredeti dvd mellé év végén,mint extra lemez,alternatív making of filmként:)))