Ötvös Tibor

Előkészületben a Wolverine 2

A hírek szerint a Gettómilliomos forgatókönyvírója, Simon Beaufoy a napokban megbízást kapott a hamarosan mozikba kerülő X-Men Kezdetek: Farkas második részének megírására.

A hírt természetesen hivatalos forrásból még nem erősítették meg, de nagyon meglepődnénk, ha a május 1-én mozikba kerülő film nem kapna folytatást. Mindenesetre az Ain't Cool News oldalán megjelent rövid e-mailből arra lehet következtetni, hogy a Fox már a második Farkas-kalandot tervezgeti. És a jelek szerint a történetet a remek Gettómilliomossal híressé váló Simon Beaufoy készíti.


A beszámoló szerint az írónak fogalma sincs róla, hogy ki az a Wolverine/Farkas/Rozsomák, ám az ügynöke rábeszélte, hogy vállalja el a feladatot. Természetesen kíváncsian várjuk a fejleményeket, de a Fox kicsit azért rágyúrhatna Magneto külön történetére is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ray78 #10
    Bulvár baromság. Woody Allen fogja gondolom rendezni. A zenéjét meg Andrew Lloyd Webber fogja csinálni. A címe pedig X-Men Origins Evolution : Wolverine and the teen X-men lesz és musical betéteket is raknak bele ..........
  • bender93 #9
    wow shiny :D
  • blessyou #8
    De mi értelme az ilyen híreknek, hogy valamelyik cég harmadrangú figurája elejtett pár szót konkrétum nélkül, amiből talán esetleg azt is lehet érteni, hogy valami történni fog néhány év múlva? Ennek így kb semmi információértéke nincs...
  • Szolnokboy1 #7
    "Meg mért pont a Gettómilliomos rendezőjét kérték fel?"

    Azt a filmet Danny Boyle rendezte.
  • sandor8206 #6
    hát lehet, hogy úgy lesz vége egy snittel (talán a ketrec harcot lehetett hallani) de pl. az is lehet bármikor. De a snitt közé be lehet majd tenni akármit,
    mert a film története így ér véget, persze utalás lehet az első x-filmre (említett ketrecharc)

    SPOILER szerűség :-)

    mert csak következtetés, de "tuti" így lesz a vége sztem. Wolvi megküzd Weapon XI aki birtokol 1-2 képességet pár mutánstól és ahogy látni a trailerben Küklopsztól is lenyúlják az Optisugarat, Küklopsz ahogy látni a trailerben még kamasz, szóval odébb van még a X-men első része
  • Lordboxi #5
    Én mintha régebben azt olvastam volna, hogy addig fog tartani ez a rész amíg az első x-men kezdődik, szóval nem nagyon lehet betenni még egy részt közé.
  • sandor8206 #4
    persze ez még nem zárja ki, hogy a hír fake, de nem amiatt amit te felsoroltál
  • sandor8206 #3
    "...tetejébe azt se tudja mi fán terem a wolverine így hogy a brébe akar rendezni?.." már említve lett, hogy a forgatókönyvíró, de mindegy, a lényeg amit említettél nem tudom mi köze van az egyiknek a másikhoz, valamit nagyon benézel.
    Scorsese se látta, nem is akarta, nem is érdekelte a Szigorúan piszkos ügyek mégis Oscar-díjasan le tudta zavarni a Téglát.
    Amúgy meg már H. Jackman is lenyilatkozta, hogy ha siker folyt. jöhet, de ha nem akkor örökre dobja wolvi karakterét, akár egy köv. x-men filmbe se akarná.
    +halivúdban mindent lehet folytatni, csak az előző rész bevételének kérdése
    magneto rész nem zárja ki egy újabb rozsi filmet
  • Johnny Maize #2
    "Alapjáraton egy részesre tervezik a wolverine-t"

    Alapjáraton nagyon sok mindent egy részesre terveztek.

    És a cikkben nem a Gettómilliomos rendezőjéről van szó hanem a forgatókönyvírójáról.

  • Karez #1
    EPIC FAIL!
    Ekkora fake hírt még életembe nem hallottam!
    Alapjáraton egy részesre tervezik a wolverine-t a következő origins rész már Magneto-ról fog szólni, majd a későbbiekben pár mellékszereplő mutáns kalandjairól.
    Meg mért pont a Gettómilliomos rendezőjét kérték fel?
    Azért mert az ő filmje zsebelte be a legtöbb oscar-t? LOLZ a tetejébe azt se tudja mi fán terem a wolverine így hogy a brébe akar rendezni?

    Hölgyeim és uraim ez egy elégé ordító fake hír de nagyon.
    Nem mellesleg HAGYÁK MÁR BÉKÉN ROZSOMÁKOT! ÍGY IS A HÁROM X-MEN FILMBEN Ő KAPTA A LEGTÖBB SZEREPET ÉS MÁR KÜLÖN FILMJE IS VAN. LEGYEN VÉGE MÁR AZ ŐSZTÁROLÁSÁT KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!!!
    (Én is kedvelem rozsit nem erről van szó, csak azt hogy kb. mindenkit elnyom az eddig kijött film verziókból, a rajzfilm sorozatokban mért tudták megoldani hogy ne őt sztárolhasák? Az új x rajzfilm sorozatnak is az a címe hog Wolverine and X-men )