Ötvös Tibor

Tarolt a Watchmen - Az örzők

A sok huzavona után végül a hétvégén a mozikba került Zack Snyder legújabb képregényfilmje, a Watchmen - Az örzők. A Warner Bros. elégedett lehet, hiszen az 55,2 milliós nyitány megfelel eme műfaj átlagos premierjének.

Mondjuk kisebb fejfájást okozhat a Fox-szal kötött megállapodásuk, miszerint kénytelenek lesznek a végső bevételekből kemény milliókat átutalni a konkurens stúdiónak, akinek ez végül is könnyen jött pénz. A Watchmen - Az örzők világpremier volt és Amerikána kívül eddig 26 milliót kapart össze, ám a 150 milliós (és legalább ugyanennyi marketing) költségek visszaküzdése komoly feladat lesz.


A Boszorkány-hegy

Mivel a Watchmen - Az örzők átvette az első helyet, így a Tyler Perry's Madea Goes to Jail csak a második lett - 8,5 millió dollárral. Az afro-vígjáték a színész-rendező legsikeresebb filmje lett és ezért nem meglepő a hír, miszerint a Lionsgate további két filmre szóló szerződést kötött a férfivel (?).

A héten érkezik az amerikai mozikba Uwe Boll 1968 Tunnel Rats című filmje, mely végre nem egy játékot vesz alapul. A The Last House on the Left a thriller kedvelőinek okozhat bizsergető örömöket, míg A Boszorkány-hegy Dwayne "The Rock" Johnson rajongóit csalhatja be a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hedgehunter #6
    Megneztem tegnap es nem volt rossz, de olyan jo sem, nagyon nagyon nagyon hosszu a film 3, orat ultem a moziban reklammal mindennel egyutt....
  • MoToX #5
    nem is csodálom :D kérdésedre a válasz benne van a filmben :)
  • purity #4
    Mi az ángyom az az "örzők":... ? iljen magyar szavat én ismer nem...
  • wolruf #3
    Ja, hogy ez a Witch Mountain egy Disney film :) Hirtelen olyan volt, mint a Guyver :) Disney filmben már jó sokszor csalódtam pozitívan, ezt is megnézem... Majd keresek valami gyermeket magamhoz, nehogy idiótán fessek a vetítés alatt egyedüli felnőttként ;-)
  • Gilgamesh #2
    Hoppá, már Watchmen-mozi? Szinte tegnap volt, amikor még a sapkámat rágtam, hogy még egy évet kell rá várnom. :) Az ember kiesik pár hónapra, és tessék. Oké, MOST megyek jegyet rendelni.
  • Atisz #1
    Sok volt a 150 misi reklámra. Emlékszem milyen régóta megy a reklámja és kapásból 3 médiafelülelet meg tudok nevezni ahol szinte szünet nélkül ment. Akit érdekel az amúgy is megnézi, aki meg viszolyog a képregeny adaptációktól, az messzire elkerüli.